-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
Hali!
Lehet hülyeséget kérdezek, de egy A58+Jupiter37A esetében hány méter után mondhatjuk hogy végtelen? -
Telda
addikt
Tegnap kipróbáltam az A58-cal manuálozni a kijelzőn kereszetül és hát elég vegyesek az érzéseim.
Ha jól olvastam a kijelző közel azonos egy E-PL5ével. El lehet vele lenni, de így elsőre sokkal nehezebb volt használni mint a keresőt. Illetve erős napfénynél nem tudom lehet-e rajta látni egyáltalán valamit. -
Telda
addikt
Csak használt jöhet szóba, újra nem is lenne pénzem
.
G3-G5 gépeket néztem, de akkor már inkább a G5, igaz valamivel ducibb a markolat, meg kb. 15-el drágább mint a G3. Mondjuk cserébe újabb szenzor, elektromos zár, stb. van benne.
Másik oldalról meg tetszenek az Oly gépek külsőleg, utómunka nélkül is szép képeket csinálnak, meg mintha a lencsék is picit olcsóbbak lennének, mert ugye a vázban van a stabi.
Jó lenne mindkettő megfogdosni, de sajnos erre nincs lehetőség. -
Telda
addikt
Hali!
E-pl5-6 gépekkel mennyire lehet hatékonyan manuál lencsékkel fényképezni?
A kijelzőn mennyire lehet pontosan fókuszálni? Sajnos még nem fogtam ilyen gépet, van bennük belenagyítás?
Ezekben a gépekben van stabilizátor, viszont attól tartok hogy semmivel sem leszek ezzel előrébb, mint egy stabi nélküli keresős géppel, amit a "fejemmel" is megtámasztok. Attól tartok hogy amennyi nyerek a stabival, az elveszik ott hogy csak 2 pontom támasztom meg a gépet.
Van valakinek ezekkel tapasztalata? -
Telda
addikt
válasz
Vyndree #7998 üzenetére
Van külön M42 adok-veszek is.
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
Sziasztok!
Szedett szét már valaki Jupiter 37A-t?
Az lenne a problémám, hogy a frontlencsére belülről feltapadt egy szösz...
Vagy ne stresszeljek rajta amíg a képeken nem látszódik? Vagyis én nem veszem észre.
Youtube-on találtam egy videót, de elég rossz minőségű.
Ha jól látom akkor csak 2 gyűrű fogja és nem kell teljesen szétbontani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- GoPro 10 Black makulátlan állapotban eladó + Sok kiegészítő
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest