-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzoltan
tag
Szia!
Jelenleg a kit szettem van 14-42 és 40-150. Ezek mellé keresnék egy 50mm (100mm) optikát, esetleg egy 200-300 (400-600mm) obit. Egy 50-est találtam 1/4-es fényerővel, elég szimpatikus
A fenti obik jóval olcsóbbak, mit az új ZD-k, szerintem belevágok. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy a gyári és az utángyártott OM adapter között van-e különbség, mert árban van?
Köszi az infót!
Z
-
hzoltan
tag
Üdv!
Hát azóta keresgéltem és találtam is:
Edigital: 23000.- gyári
Vatera: 7000 és 14000.- utángyártottMegköszönném, ha elküldenéd az elérhetőséget!
Nem tudom, hogy a vaterán a 7e és a 14e-es között mi a különbség. Lehet, hogy az ember a 7e-es átalakítót próálja meg eladni nekem 14e-be...
Már csak azt kellene tudnom, hogy lesz-e: fókusz visszajelzés, fénymérés ill. lesz-e minőségbeli romlász a új optikákhoz képest?!
Van esetleg valaki, aki használ ilyen kombót?
Z
-
hzoltan
tag
Sziasztok!
De jó, hogy rátaláltam erre a topic-ra
A segítségeteket szeretném kérni.
Szeretnék venni + objektívet a gépemhez (E-510), találtam is, de ha jól tudom, akkor kell hozzá egy átalakító. A kiszemelt obi: OM 50mm 1/4ill. kacsintgatok egy IM 135mm f/3-ra is
A kérdésem az lenne, hogy ezzel az átalakítóval és régi obival mi változik a gépen (AF, fénymérés) ? Van buktatója a régi obinak új vázon?
No, röviden ennyi, előre is köszi!
Z
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest