- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Szerintem is pontatlan
De ez az örök vita peaking ügyben fölösleges, ezért írtam már az elején is, hogy ki kell próbálni, van akinek bejön, van akinek nem
Evf-et manuállal is be lehet állítaniMás: Amúgy most jut eszembe, hogy van egy olyan ficsőr amit a sima belenagyításnál is jobban szeretek, csak sajnos nagyon kevés gép tudja... Kép a képben mód, asszem újabb fujikban van ilyen, panák is tudják, csak utóbbiakban sz*rul van megoldva. Eddig egyedül canonon tetszett igazán magic lantern-el, de azon nagyon bejött, gyakorlatilag ezzel a módszerrel már pillanatképeket is simán tudtam lőni, vagy szembe sétáló embert is le tudtam kapni manuál fókusszal nyitott rekesszel is
Itt van egy videócska róla, semmi extra, de tényleg nagyon hatékony tud lenni a valóságban. Ha valaha lesz evf-es megfizethető canon milc, én valszeg már csak ezért a ficsőrért meg fogom venni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest