- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
Nekem az nx300-on nagyon tetszik a peaking, több féle mód van benne, és a kijelző nagyon jó. mondhatni könnyed vele képelni. most nem azért írom ezt mert van egy eladóm, arra már van vevőm, de az nx300 ár-érték arányban szerintem n01.
jjeahh: ez a peaking hiba amúgy a barátnőmnél párszor előfordult nex5 vázon.
-
jjeahh
nagyúr
mennyi az xm1? pana g3, g5 biztosan olcsóbb...
"Az eddigi hozzászólások alapján én azt szűrtem le, hogy az evf és a focus peaking a legfontosabb, ebből talán az előbbi elhagyható."
az evf? szerintem a peaking hanyagolható, fotóra szvsz nem elég pontos, pl. portrénál nálam sehogy sem rajzolta ki a szemet, és olyan helyre is jutottak "hangyák", ahol nem volt éles amúgy semmi...így inkább kikapcsoltam, max videóra oké... az evf viszont baromi hasznos manuálozásnál, legalábbis én úgy érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- SONY FDR-AX700
- GoPro 10 Black makulátlan állapotban eladó + Sok kiegészítő
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív ( Nikon ) - Újszerű -
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest