- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
szvsz a tesztfotók legjobb ha nyersek, akkor tisztán látod mit tud az obi...de amúgy nem is értem, tesztfotókat minek utómunkázni? megmutatod, hogy mit tudsz kihozni belőle? minek? ilyenkor mindenki az obi szűz tudására kíváncsi gondolom, nem arra, hogy te mennyire tudsz belőle éleset kreálni.
"Minden obi másképp rajzol, ha megvan benne az a tartalék, ami kihozható így belőle = jó obi. Amiben meg nincs, mehet ajtókitámasztónak..."
ez így sztem nem igaz, az obik 99%-ából kihozható sztem monitorméretben vállalható kép, ha így nézzük tök mindegy milyen üveget veszel. nekem 5 manuálom van, és egy érkezik, a telém pl. olyan, hogy gyönyörű képeket tudok kihozni belőle, de b*romi sok utómunkával, sajnos vásár előtt nem igazán találtam róla tesztképeket, ha kaptam volna meg nem vettem volna az tutifixalapból nagyon kékes a képe, eszméletlen lágy, és CA-zik mint a franc...a végső képen persze általában ebből semmi nem látszik, de ettől még sose lesz belőle jó obi
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest