- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Projektor topic
- Socket AM4
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #4620 üzenetére
az nem baj, csak ez alapján ne vásárolj gépet szvsz...inkább tesztfotókat pixelkukkolj vagy valami, de az is átverős tud lenni.
az előbb felmerült a pana gh. azért fura, hogy nagyon sokan, főleg első gépet vásárlók ezzel kezdik általában: képminőség...az legyen a legjobb...a többi majd utánna...bevallom én is így gondoltam még nemrég, de sztem az az igazság, hogy ha iso1600 fölött nem igazán használod a gépet, akkor a mai mft+ méretű szenzorok bármelyike bőven elég, sokkal fontosabb az obipark, a kezelőszervek, a jpeg motor, stb egyéb egyéni igények...sőt a végső kép színvonala egy számodra tökéletes géppel is inkább a te tehetségeden, tudásodon múlik...szóval: tegyük fel, hogy az esetek 99%-ában nem használsz iso1600-nál magasabb érzékenységet. akkor minek is költenél egy olyan szenzorra, amit kb sosem használsz ki, amikor egy gyengébb szenzoros gépet megvehetsz az árából vagy olcsóbban, kiforrottabb obiparkal, featureokkal, kezelőszervekkel, keresővel?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő