-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #4620 üzenetére
az nem baj, csak ez alapján ne vásárolj gépet szvsz...inkább tesztfotókat pixelkukkolj vagy valami, de az is átverős tud lenni.
az előbb felmerült a pana gh. azért fura, hogy nagyon sokan, főleg első gépet vásárlók ezzel kezdik általában: képminőség...az legyen a legjobb...a többi majd utánna...bevallom én is így gondoltam még nemrég, de sztem az az igazság, hogy ha iso1600 fölött nem igazán használod a gépet, akkor a mai mft+ méretű szenzorok bármelyike bőven elég, sokkal fontosabb az obipark, a kezelőszervek, a jpeg motor, stb egyéb egyéni igények...sőt a végső kép színvonala egy számodra tökéletes géppel is inkább a te tehetségeden, tudásodon múlik...szóval: tegyük fel, hogy az esetek 99%-ában nem használsz iso1600-nál magasabb érzékenységet. akkor minek is költenél egy olyan szenzorra, amit kb sosem használsz ki, amikor egy gyengébb szenzoros gépet megvehetsz az árából vagy olcsóbban, kiforrottabb obiparkal, featureokkal, kezelőszervekkel, keresővel?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Canon EF 11-24mm f/4L USM objektív -Újszerű-
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - AKCIÓ!
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest