-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
macskajancsi #1586 üzenetére
Nézegettem én is, indexen hirdette/hirdeti valaki. Utánanéztem, túl sok infó nincs róla, de pár tesztképet azért sikerült összevakarni.
"Maked at Vologodsky Optical-Mechanical Plant(VOMZ), main release in 1993 and 1995 - total about 2000. Optically good, mechanically... not too good. Especially aperture lever, cheap iron, frequently can bend. And better don't focusing too close, rear element can screw off(if stopping screw are slightly screw off). Optical scheme same as in Telegoir 2.8/200 (more rare, but mechanically much better), for child or distance portrait very useful. If possible, wrote price, please." - Most ezt az idézetet csak az indexen találtam meg, de pár napja az eredeti oldalon olvastam én is, csak most azt nem találom.
Egy rövid vélemény oroszul. Google Translate-tel lefordítva
Pár macskás kép.
Mókusos képek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -Dobozos, újszerű-
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest