- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
mikrofon #1106 üzenetére
Lsd: #1099-es hsz. De az a nagy helyzet, hogy a régi objektíveknél azért már előfordulhatnak karcok a frontlencsén, por a lencsetagok között, néha még gombásodás is, aztán lötyögősen, vagy éppen nehezen járó fókuszgyűrű, ilyen-olyan kopások, bármi, ezek pedig azért eléggé áralakító tényezők. Alapos megfogdosás nélkül én semmiképp nem vennék használt objektívet, bár nem tudom, hogy a vatera erre mennyire ad lehetőséget. Én ettől függetlenül azt mondom, hogy ha csak teheted, olyan helyről vedd az objektívet, ahol alaposan meg tudod nézni. Ajánlom még az opticamot, ahol gyakran megfordulnak K bajonettes fixek: [link], vagy a Soós fotókereskedést, ahol szintén sokszor lehet jót találni, bár őket személyesen nem ismerem, ott még nem jártam, csak a honlapjukon: [link]
Az objektívsor kifejezetten tetszetős, amit tervezel, viszont én egy közgyűrűsort még belevennék a tervbe, néha kifejezetten jól tud jönni, főleg, ha érdekel a természet, mint téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged