Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
80hun
addikt
válasz
DrojDtroll #10023 üzenetére
A 44M sajnos már nem formál szép köröket ha zárod a rekeszt. Az csak a sima 44 , 44-2 és 44-3 kiváltsága.
De ahogy írták tényleg ki kell fogni egy jót a gyártási szórásból. Nekem mind meg volt és egy 44-2 maradt a kb25db-ból ami átment rajtam
-
Matska
senior tag
válasz
Amit én tudok, hogy 44-2; 44-3; és 44M az 8 lamellás, rekeszelve is kör alakúak maradnak a bokehban a fényfoltok. Ez szerintem esztétikusabb, cserébe hajlamosabbak becsillanásra, lágyabb képet adnak, stb.
A 44M-4; M-6 és M-7 az 6 lamellás, szögletesek a foltok rekeszelve, de elvileg jobb bevonattal rendelkeznek és élesebbek. Azért óriási különbségekre szerintem nem lehet számítani. -
faki_
senior tag
válasz
Olyasmi, de akkora a gyártási szórás, hogy már majdhogynem felesleges vele foglalkozni. 2-es preset és több lamella, 4-es gyakori és már jobb bevonat, 6-os elméletileg élesebb és drágább...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest