- ZIDOO médialejátszók
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sugar Ray
újonc
Ha bárki elgondolkodott volna ezen a márkán esetleges vásárlási szándékkal azt most figyelmeztetni szeretném hogy inkább ne tegye. Én is lassan egy éve vettem ezt a TV-nek nevezett gusztustalanságot és mivel vásárlástól való elállásomat ellehetetlenítettèk rajtam maradt ez a csoda készülék. Custom Android fut rajta egy elég gyengécske hardveren és hát mondjuk úgy az OFFICAL ANDROID Firmware-el köszönőviszonyban sincs. HBO GO telepítése esélytelen a NETFLIX gyárilag rajta van, de a legnagyobb felbontás amivel hajlandó filmet lejátszani az SD. Frissíteni lehet az appot csak más verziójú app-al nem játszik le semmit. A lassú, instabil szoftver, a nevetséges kidolgozású kínai piac minőségű távirányító, a Sokol rádiótól elmaradó hangminőségű hangszórók mind semmi ahhoz képest hogy a TV elvileg 4K, de max 1080p-ig képes feldolgozni a jelet. Rádobtam egy PS4 Pro-t és 4K jelet küldve az alábbi videón látható reakciót kaptam.
[link]
[link]
Ugyan ez a PS egy szobával arrébb, ugyanezzel a kábellel hibátlanul működik. A forgalmazó cég füle botját sem mozgatja. Bele mennék abba is hogy hogyan cselezték ki az elállástól való jogomat de inkább csak le zárnám annyival hogy nem tudom milyen a Manta többi terméke, de EZT A TÉVÉT NAGY ÍVBEN KERÜLJÉTEK EL.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Softmodolt PS3 Slim - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest