Aktív témák
-
papppage
csendes tag
Hi
Egy hete jutottam hozzá egy Manli Gef2TI cucchoz, de TV out nélkül. 64M ddr ramja van, és szerintem nagyon atom képe. Előzőleg egy Acorp TNT2 32M-es kártyám volt, és ahhoz képest szerintem szebb a képe, mind 2D és 3D módban. Jelen pillanatban ott tartok, hogy a monitorom (LG774FT) nem tud akkora frissítést, mint amire a kártya képes lenne.
Szóval. Nyugodtan használhatod az Nvidia detonator drivereket, nekem nagyon beváltak. Tweak szinten a gyári core250/mem400 helyett most c282/m445-ön fut, atomstabilan.
Pg -
Ez engen is érdekelne + jöhet Radeon info is...
-
nothingface
tag
Üdv mindenkinek!
Ha valakinek vannak tapasztalatai a fent nevezett kártyával (esetleg valamilyen más Manli Nvidia kártyával), nagyon örülnék, ha meg tudná osztani velem, ugyanis tervezek venni egyet. Elsősorban a 2D képminősége érdekelne (jobb-e valamivel a teljesen noname Nvidia kártyákénál, vagy ugyanolyan sz**), valamint a TV kimenet minősége/használhatósága.
Ja, azt nem tudja valaki véletlenül, hogy az Nvidia referencia driverekben benne vannak-e a TV kimenettel kapcsolatos beállítások, vagy ehhez a kártyagyártó saját drivere kell?
Előre is kösz a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest