- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Aktív témák
-
papppage
csendes tag
Hi
Egy hete jutottam hozzá egy Manli Gef2TI cucchoz, de TV out nélkül. 64M ddr ramja van, és szerintem nagyon atom képe. Előzőleg egy Acorp TNT2 32M-es kártyám volt, és ahhoz képest szerintem szebb a képe, mind 2D és 3D módban. Jelen pillanatban ott tartok, hogy a monitorom (LG774FT) nem tud akkora frissítést, mint amire a kártya képes lenne.
Szóval. Nyugodtan használhatod az Nvidia detonator drivereket, nekem nagyon beváltak. Tweak szinten a gyári core250/mem400 helyett most c282/m445-ön fut, atomstabilan.
Pg -
Ez engen is érdekelne + jöhet Radeon info is...
-
nothingface
tag
Üdv mindenkinek!
Ha valakinek vannak tapasztalatai a fent nevezett kártyával (esetleg valamilyen más Manli Nvidia kártyával), nagyon örülnék, ha meg tudná osztani velem, ugyanis tervezek venni egyet. Elsősorban a 2D képminősége érdekelne (jobb-e valamivel a teljesen noname Nvidia kártyákénál, vagy ugyanolyan sz**), valamint a TV kimenet minősége/használhatósága.
Ja, azt nem tudja valaki véletlenül, hogy az Nvidia referencia driverekben benne vannak-e a TV kimenettel kapcsolatos beállítások, vagy ehhez a kártyagyártó saját drivere kell?
Előre is kösz a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPad topik
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest