- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- LG LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Kompakt vízhűtés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
rin33
senior tag
válasz
rosszkutya
üzenetére
Én is ezen agyalok. Wayland gyorsabb nalam mint az X11. Alapjáraton annyi ram kell neki mint az XFCE-nek de ha használom és bezárok mindent akkor nő a ram igény akkor már 1 gb vagy több ram kell neki, továbbá a szellemképek és a laggolás amit régi pc-ken előfordul..
Ezt leszámítva tetszik. -
rin33
senior tag
válasz
üzenetére
Igen, su majd ,,sudo echo GRUB_DISABLE_OS_PROBER=false >> /etc/default/grub && sudo update-grub"
Grub Customizerrel is csináltam egy mentést, Manjaro kernel kezelőjében eltávolítottam a régi kerneleket (ekkor is feissítette a grub menüt), újratelepítettem a grub-ot de nem jó.
-
rin33
senior tag
Hali,
Aki Windows mellett használja annak eltűnt a Grub menüben a Windows mostanában? Nálunk most 2 gépen tűnt el, nincs is grub menü hanem egyből a Manjaro indul. sudo update-grub lefut de nem látja a Windows 10-et.Manjaro specifikus bug lehet, mert az Endeavour OS jó.
-
rin33
senior tag
Sziasztok!
A kernel automatikusan frissülni szokott a rendszerrel? Tegnap nálam volt egy sima update, az 5.8 frissült, de 5.8-ra (linux58). majd külön szólt a kernel frissítő app, hogy frissítsek 5.9-re. Ez így külön kell majd mindig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Byski Áramláskijelző.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi