Hirdetés
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi
üzenetére
ffmpeg 4.1.1 fenn van nálad (extra repo)?
Ha nincs rakd fel és a ffmpeg 2.8-tól szabadulj meg, nem tudom az hogyan került fel az AUR.ból nálad, mert ott is vannak jóval frissebbek.
169-64 a 4.1.1 ffmpeg függősége, így a nálad kiírt alacsonyabb libx265.so verzió nem fog gondot okozni.
Nem ismerem az Arch vonalat, de a kiírások alapján én ezt tenném, első lépésként mindenképpen.
Az sincs kizárva, hogy valaminek a függőségeként került fel a 2.8 ffmpeg, normál gyári állapotú Manjaro-ra nem is tudom felrakni..... meg nem is lenne logikus a 4.1.1 mellet, csak ha valaminek fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest