- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Laszlo733 #1059 üzenetére
Most már minden gyanús.
Tegnap még nem látszottakbaz alkalmazásaim, ma újraindítva már látszott a viber.
KeepassXCt még mindig gitből akarta fordítani, megcsináltam a fent javasolt magszám beállítást, hátha segít.
Újraindítottam.
Keresem a pamac-managerben a keepassxc t, erre most felkínálja, mint telepíthető app a community repóból.
Eddig csak aurból látta.Benéztem valamit, és csak nem voltak frissítve a repók, azért akart mindent auron keresztül gitből fordítani?
Most felment a Keepassxc kb 5 másodperc alatt, hiszen csomagként települt, nem kellett fordítani.
De mitől javult meg minden?
Azt hiszem újra kell telepítenem és kipróbálni újra
Új hozzászólás Aktív témák
- Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest