Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
válasz
tordaitibi #734 üzenetére
"Valaki segítene, a képen mi a video-linux és a video-mesa?" - az nem video-mesa, hanem video-vesa a vesa interface utan - nem a fali konzolok szabvanya!
.
video-linux (es hozza kapcsolodik a video-vesa) a Manjaro sajat opensource vga driver implementacioja (az eredetit nagynak tartottak ezert jottek ki egy kisebb MB verzioval, de ez fejlesztesbeli gondokat okozott), a video-vesa meg hozzajott, mert bajok voltak a video-linux-xal, ironikus. Amikor a Manjaro-t hasznaltam es utana olvastam a sok bug-nak, akkor feltunt, hogy a video-linux drivert foleg a Radeonosok hasznaljak.
Megjegyzes: Ubuntu/Debian era viszont ezt a xorg-video-vesa package fejlesztest abba hagyta jo nehany ever, mert performancia gondok voltak vele. Nem tudom hogy milyen kapcsolat van ekozott es a manjaro fele fejlesztes kozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Gumi és felni topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces videók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest