Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
urandom0
üzenetére
Manjaro KDE volt a donor. Nem tesztelgettem szándékosan, volt egy két fájlmozgatás, ext4 es belső lemezről a btrfs SSD-re, és Ext4-es SSD-re. Valamikor régebben már szívtam meg Minttel, ott is a lassúsága miatt váltam meg tőle. Megvan az érzés, amikor leülsz a géped elé.....és mi a f...sz van ezzel??? Nah ez a fájlrendszer nálam ilyet okoz. Érezhetően lassabb, Celluloid, böngésző és minden is....lassan indul. Amit írtál, azt nem próbáltam, hogy egy lemezen belül mozgatni. Az kimaradt.
Érdekes amit írtál, még nagyobb kérdőjel van bennem, hogy itt miért ilyen lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- TP-LINK routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest