Hirdetés
- RAM topik
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Haladó fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
Most kezd telelenni a hócipőm..... Adjatok hozzá a soraimhoz minimum 2 káromkodást mondatonként!

Ilyet ember nem hallott még....
Mondom magamnak akkor halgassunk valami zenét! Miért is ne? Alap lejátszó elindít, könyvtár betallóz.... lejátszási lista látrehoz, elindít, SEMMI!
Körbenézek, biztosan én vagyok a balfék.... Hangártya felismerve, teszthang megy, YT videók mennek pöccre, minden adja a hangokat de az eddig telepített zenelejátszók semmit nem adnak ki magukból. Hozzáteszem pár napja még röhögve mentek.
Azt ne mondja nekem valaki hogy ehhez is mókolni kell az embernek a terminálban mert falhozvágom a gépet hogy a szilikonvölgyig pattog!
Nem hiszem el, már a BIOS-ban is nézelődtem. Programozni kell már a zenehalgatáshoz is??
A "==> HIBA: PKGBUILD nem létezik." hibaüzenetet kapom így, hagyjuk a francba mert nem ér ennyit. A hang probléma kezdi betenni a kaput nálam, a böngésző a legkissebb bajom hozzá képest!

Új hozzászólás Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő