Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
- VR topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
Most kezd telelenni a hócipőm..... Adjatok hozzá a soraimhoz minimum 2 káromkodást mondatonként!

Ilyet ember nem hallott még....
Mondom magamnak akkor halgassunk valami zenét! Miért is ne? Alap lejátszó elindít, könyvtár betallóz.... lejátszási lista látrehoz, elindít, SEMMI!
Körbenézek, biztosan én vagyok a balfék.... Hangártya felismerve, teszthang megy, YT videók mennek pöccre, minden adja a hangokat de az eddig telepített zenelejátszók semmit nem adnak ki magukból. Hozzáteszem pár napja még röhögve mentek.
Azt ne mondja nekem valaki hogy ehhez is mókolni kell az embernek a terminálban mert falhozvágom a gépet hogy a szilikonvölgyig pattog!
Nem hiszem el, már a BIOS-ban is nézelődtem. Programozni kell már a zenehalgatáshoz is??
A "==> HIBA: PKGBUILD nem létezik." hibaüzenetet kapom így, hagyjuk a francba mert nem ér ennyit. A hang probléma kezdi betenni a kaput nálam, a böngésző a legkissebb bajom hozzá képest!

Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Lenovo Legion 5 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest