Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddig Ubuntu alapú disztrókat használtam, de gondoltam adok egy esélyt a Manjaronak.
Feltettem a KDE verziót.
Különösen tetszett, hogy a telepítő képes multi bootban is titkosított partícióra települni. Ez Ubuntu alapú disztróknál manuális rásegítést igényel.Engedélyeztem az AURt, majd fel akartam tenni néhány programot. Viber, Chromium, stb, viszont egyiknek sem tett ikont a menübe.
Terminálból indul a Viber, de úgy nem az igazi a felhasználói élmény, ha mindent be kell írni a terminálba.
A másik meglepetésem az volt, hogy rengeteg csomagot telepítés közben fordít C++ból. Ez rengeteg ideig tart.
Van rá mód, hogy előre fordított csomagokat telepítsen a rendszer? Nem ideális, hogy egy program telepítése hosszú-hosszú perceket vesz igénybe. Itt most csak egyszerű programokról van szó mint Chromium, Keepassxc. A Vibert azt egy binárisként feltelepítette, nem fordította, mivel az zárt forrású.Mit csinálok rosszul?
Vagy ez ilyen, hogy sokáig tart, és utána kézzel kell ikont faragnom?Köszönöm az útbaigazítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Napelem
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Tesla topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest