Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M62-501
csendes tag
Sziasztok. Laikus vagyok, nem sokat értek a Malwarebytes-Anti malware-hoz ezért bocsánat ha nagy marhaságot kérdezek. Azt szeretném megkérdezni, hogy amiket a naplóban, észlelt (fertőzött) objektumokat ír mappát és fájl is egyaránt az elérési útvonalával, szóval ha kijelölve azokat kérem, hogy törölje, ő akkor a komplett fájt/mappát magát egy az egyben törli vagy csak a fertőzést törli róla? Azért kérdezem ezt mert az elérési útvonalból van amelyiknek a mappák, útvonal, fájlnév semmit nem mond, kvázi nem tudom, hogy esetleg nem egy rendszer (windows) fájl vagy valamelyik telepített program összetevője, eleme, így nem merek vele szinte semmit töröltetni...kérlek segítsetek. Esetleg ha a napló jegyzettömböt elküldeném és leírnám, hogy a Windowson kívül milyen (kevés) programot telepítettem, tudna-e nekem ebben valaki segíteni, hogy melyiket töröltethetném vele és melyik tartozik valamelyik programhoz? Előre is köszönöm a válaszotokat...még 2 napig van a próba verzió, addig ki akarom törölni a csúnyaságokat a laptopomról. Ha infó kell a rendszeremről a megoldáshoz, Windows 7 Ultimate 64 bitesem van a gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Futás, futópályák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gitáros topic
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest