Hirdetés
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
Értem. Azt hittem, hogy a kivételbe rakás a fájlra és a hozzá kapcsolódó folyamatokra is érvényes lesz. A védelmet nem akarom gyengíteni, eddig nem tapasztaltam hátrányát a torrentekkel kapcsolatban lévő tiltásoknak, így egyelőre akkor marad ahogy eddig volt. Köszi az infót!
Most már csak az érdekelne, hogy van e értelme a CIS mellett használni még ezt a progit is.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
localhost
üzenetére
Lehet nem voltam egyértelmű (bár érdekes módon Mercutio megértette), de a "A kivételekbe már beleraktam a utorrent.exe-t, de úgy látom továbbra is blokkolja." részből szerintem kiderült, hogy a blokkolást szeretném megszűntetni. Amúgy kösz az infót! Mondjuk azt nem értem, hogy ha berakom a kivételekbe a utorrent-et, akkor miért blokkolja továbbra is a hozzátartozó ki és bemenő adatok egy részét.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Hali!
Fent van a gépemen a Comodo Internet Security. Ebben ugye van egy kémprogram védő. Én ezen felül felraktam az Anti-Malware-t is. Első kérdésem, hogy van e értelme a CIS-en felül használni ezt a progit?
A másik, hogy időről időre kiírja, hogy blokkolt egy-egy bejövő/kimenő adatfolyamot a utorrent-ben. Ezt meg tudom valahogy akadályozni? A kivételekbe már beleraktam a utorrent.exe-t, de úgy látom továbbra is blokkolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest