- Tápos kibeszélő offtopik
- Mini-ITX
- Valami baja van a tápomnak
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
Értem. Azt hittem, hogy a kivételbe rakás a fájlra és a hozzá kapcsolódó folyamatokra is érvényes lesz. A védelmet nem akarom gyengíteni, eddig nem tapasztaltam hátrányát a torrentekkel kapcsolatban lévő tiltásoknak, így egyelőre akkor marad ahogy eddig volt. Köszi az infót!
Most már csak az érdekelne, hogy van e értelme a CIS mellett használni még ezt a progit is.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
localhost
üzenetére
Lehet nem voltam egyértelmű (bár érdekes módon Mercutio megértette), de a "A kivételekbe már beleraktam a utorrent.exe-t, de úgy látom továbbra is blokkolja." részből szerintem kiderült, hogy a blokkolást szeretném megszűntetni. Amúgy kösz az infót! Mondjuk azt nem értem, hogy ha berakom a kivételekbe a utorrent-et, akkor miért blokkolja továbbra is a hozzátartozó ki és bemenő adatok egy részét.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Hali!
Fent van a gépemen a Comodo Internet Security. Ebben ugye van egy kémprogram védő. Én ezen felül felraktam az Anti-Malware-t is. Első kérdésem, hogy van e értelme a CIS-en felül használni ezt a progit?
A másik, hogy időről időre kiírja, hogy blokkolt egy-egy bejövő/kimenő adatfolyamot a utorrent-ben. Ezt meg tudom valahogy akadályozni? A kivételekbe már beleraktam a utorrent.exe-t, de úgy látom továbbra is blokkolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest