Hirdetés
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
üzenetére
Eddig ott volt az is, amíg fel nem frissített erre a verzióra.
Én anno négy vagy már talán már öt éve egy akcióban jutottam hozzá. 5000 db-ot sorsoltak ki ( a malwarebytes oldalán ajándékként tehát legálisan). Lájkolni kellett és ha sikerült és bent voltál az első ötezerben akkor küldték a kulcsot és ID azonosítót. Nekem szerencsém volt. Eddig az évek alatt kifogástalanul működött is és a Névjegynél mindig ott is volt minden adat, a Key és az ID is, de most az Azonosító(ID) sávom eltűnt.
Ha majd gond lenne belőle akkor legfeljebb átváltom Free verzióra és úgy használom tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest