- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tegnap csináltam egy FR-t az LG Optimus L7 II-n így egy "szűz" 4.4.2 LG féle gyári rendszer került élesítésre. Filóztam, hogy milyen védelmet tegyek fel. A Norton Mobile Security-ből még van hátra 293 nap, de mivel szakítottam a céggel, az kiese.Az Gondoltam még az AVG-re és az Avast-ra ezek közül az utóbbit pakoltam fel faterom Y330-as telefonjára, de az most nem volt itt, hogy lássam, mégis az ingyenes verzió miben kevesebb mint a fizetős. Nem tagadom, hogy egy pillanatig felmerült az is, hogy egyelőre semmilyen védelmet nem teszek fel, de aztán úgy döntöttem, hogy van egy olyan androidos védelmi program, aminek a PC-s verzióját is évek óta használom, és aminél nincs egyéb váratlan költség sem, és nincs tőle eltérő többet nyújtó verzió sem belőle. Igaz nem 100 millió letöltést ír a Google Play, mint AVG és Avast esetében, hanem pont annak az 1%-át, de én L7 II-nél a Malwarebytes mellett foglaltam állást

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hardcore café
- Linux kezdőknek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- Huawei Nova 10 128GB Starry Silver Újszerű állapot 2028. 03. 20. garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest