Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atithunder
csendes tag
Fullra egyet értek. Az, hogy csúnya szegény, egy dolog, meg ahogy írtad, a szépjég szubjektív. Steve Buscemi is baromi ronda, de jó színész. De ez a kiscsaj szerintem nem jó. Tényleg nincs nagyon köze a játék béli Ellie-hez. Pedig nálam Ellie a TLOU lelke.
"Egyszeruen annyira kilog az egeszbol hogy teljesen kiestem a filmbol, tisztara tonkrevagja a filmet.....Egyszeruen kenyszeriteni kellett magam hogy probaljak a tortenetre koncentralni. "
Teljes mértékben ugyan ezt érzem és ettől tartottam. Hiába írja BusinessGuy, hogy rajongó, meg 4x kivitte (ezen sírtam, hogy kivitte) és "a kiscsaj eddig kiválóan hozza Ellie karakterét ha külsöre nem is belsőre lazán eddig".... hát k*rvára nem, vagy legalábbis ebben az egy részben még nem tudta nekem megmutatni. Azért kap még esélyt. De ennyi. Úgy látszik ez is szubjektív. És tényleg tökre szeretném hagyni "ezt a buta fizimiska összehasonlítgatást", de nem megy, mert amikor ez a kiscsaj képernyőre kerül, rendesen bántja a szemem. A képek önmagukért beszélnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.