Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
damatic
tag
Asszem tévedésben vagy a cuccommal kapcsolatban. Nemhogy Mo-n nem, de már sehol nem lehet kapni, merthogy 16 éve is sorba álltak érte.
Ez az a legendás Magyar ORION kis Hi-Fi tornya, tudod, a hármasfejjel, ami igaz, hogy 2X25W, de az VALÓDI teljesítmény és tényleg megfelel a Hi-Fi szabványnak mind jel/zaj, mind freki átvitelben, mind torzításban. Mindezeket a mai cuccoknál úgy titkolják, meg elfedik a szolgáltatások áradatával, mintha valamit szégyellni kellene rajtuk (lehet, hogy kell is). A magnódeckjéhez egyébként japán (asszem matushita) mechanikát szereltek. A tunerje meg hagyományos forgókondis, de a kijelzése digitális. Van egy mérőkőr, ami a valódi behangolt frekvenciát méri, és azt jelzi ki digitálisan.
Az erősítőnek meg az a lényege, hogy nincs agyonbonyolítva. A bemeneti választó egyből minden fokozat nélkül a hangerőpotira kapcsolja a jelet, onnan meg egy kapcsolóval döntöm el, hogy akarom-e továbbrontani hangszínszabályzóval, vagy egyből a végfokra engedem a jelet - így nincs tele felesleges zajforrásokkal, meg fázistoló elemekkel, főleg nem DSP-nek titulált vacak elektronikus hangszínszabályzóval.
Mert a DSP valójában Digital Sound Processor.
Szóval ez egy olyan legenda, ami mellett a nagyratartott Videoton cuccok eltörpülnek, az AKAI kiegészítőkkel együtt, pedig azok is jók voltak a maguk korában.
Csak a két hangfal nem eredeti, az Norvég licensz alapján Litvániában gyártott 2 utas 50/60 wattos kicsi, bass-reflex hangfal kb. 5 kg tömeggel, amiben a mélyeket már sajnos ki kellett cserélni, kaptak Somogyit, de minőségben, hangzásban hibátlan. Hülyére veri ezeket az olcsóbb házimozikat - csak hát ugye nem surround, és nem távkapcs.
Szóval ez egy nagy becsben tartott cucc, és tuti nem kótyavetyélem el, sőt még valszeg a fiamnak sem adom oda! Inkább veszek neki vmi Thomson hordozható-félét. Azt nyírja szét, de ezt NEEEEEE!
A szatelitek jó testesek, de valóban kétutasok (hangváltó-középmély-magassugárzó)?
Szal mert ha igen, akkor ha a 7végén jól jön össze a lé, na meg nem aranyáron, de tisztességesen elmegy az én Panám, akkor kell a Magnatod!
Hol is leledzel?
Bocs az offért, de legalább nyomtam egy up-ot!
[Szerkesztve] -
AGE-T
őstag
Szerintem, ha nem valami nagyon táp hifid van, amit persze magyarországon(szerintem) nem is lehet kapni, szooo...szerintem attól csak jobb lehet. Néha még elgondolkodom, hogy el akarom e adni, annyira nem rossz, de kell a Monitor
Fain kis gumimembrános nehéz szatellitekből áll, s a mély doobz is viszonylag jó.
Mondjuk szerintem sejthető, egy német márka mellé a minőség!
[Szerkesztve] -
AGE-T
őstag
?...Szerintem nem Qtya
A szettet úgy kaptam, tudni illik, faternek mindíg sikerül valamit kifognia. MédiaMárkos cucc onnan hozták, valami haverjával(gondolom) megbeszélte, hogy olcsón vágja hozzá, mert pici fiának van szülinapja, örüljön a szájaSzóval így került hozzám. De gondolom költséghatékonyságot fokozta a távvezérlő hiánya, vagy nem tom...
Gondolom arra gondolsz amire én gomndolom, hogy gondolsz..Szerintem lehet hozzá kapni valamit, sőt jól rákérdezek majd! De előlapról minden megy, talán a Zoom amit macera lenne előlapról vezérelni
De azt ki használja?
[Szerkesztve] -
AGE-T
őstag
Nahh, biztos nem volt elég egyértelmű fent
Mindene meg van a szettnek, csak épp a távvezérlőjét valaki lenyelte. -
AGE-T
őstag
Re ment!
-
AGE-T
őstag
Valahol mindenkinek igaza, van, de ez nem az a hely
! Szóval up!
-
damatic
tag
Bocs, igazad van ez itt a PH BOLHAPIAC - ami elgondolásom szerint arról szól, hogy mindenki a kis cuccát, amit el akar adni, meghirdetheti (mellesleg, mint írtam, nem gondolkodtam eladásban, de ha már megkérdezted, nyekkentem valamit). Azért fórum, és azért több, mint egy újsághirdetés, mert online folyhat az alku. Ha úgy érzed, hogy hülyére akartalak venni, arra azt mondom: akinek nem inge, vegye fel gatyának. Aki idejön legelni, tud nyitni egy másik ablakot, beleirja a guglit, rákeres, és eldönti, hogy neki mit ér, és ír rá valamit, de nem durrog, mivel egyrészt nem olajkályha, másrészt meg világhálót megjárt kultúrember.
Szal, ha meg tudunk egyezni úgy, hogy megítélésem szerint a Magnatot meg tudom venni, akkor megy a bolt.
mégegyszer hangsúlyozom: nem árultam a Panát, csak megkérdezted, ezért mondtam egy árat - mondj te is. -
AGE-T
őstag
elnézést, hülyének senkit nem néztem!!! De basszus, be kell ballagni egy Ócskába( Auchan) végigbámulni, hogy mit adnak 50e ért, és láss csodát. OK! Ittveddmeg, meg onlájn rendelés 40000, de mint utóbb kiderült ez nem az a tipus amit 40 pénzért (talán) kapsz. Elnézést, én nem néztem utánna a Phil dvd- árának, abba nem tudok beleszólni. Csak idegesítő, hogy egy minőségi cuccot, fillérekért akarnak megvenni. És ez már nem az első eset volt. Szori, kicsit ideg vagyok ma...
-
Gaba
senior tag
''Ingyen kéne'' kategóriába tartozna ,ha azt mondtam volna rá ,hogy adok érte 5ezret......
Azért ,mert ''hülyének néztetek'' az áraitokkal és én nem dőltem be nektek, nem haragudhattok rám.
Ez itt a PH!....
Használt dolgot nem annyira ''illik'' eladni nettó felett.
[Szerkesztve] -
AGE-T
őstag
Szori, furcsáltam, de hogy ennyire vak legyek
!!!NEM 750 em van 760!!! ÉS : Bővebben: link
és 32e! Link elárulja mit tud a kicsike. -
Gaba
senior tag
MEnnyiért adnád a Pana dvd-t?
-
damatic
tag
Pénz ez: 20 ezer, de te tudod. Így maradt volna egy DVD-d is.
Amúgy meg Panasonic DVD-S27.
Bővebben: link ez az.
Január 8-án kaptuk - szintén souvenir (azóta nős vagyok).
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
Átraktam a Bolhapiacra.
-
AGE-T
őstag
utolsó up!
-
AGE-T
őstag
tehát hirtelen megondolatlan alkudozás vége, 31e lett. Viszont ez az ár vége!!!
-
AGE-T
őstag
31...sajnos ez a vége!
-
AGE-T
őstag
Fadobozos jini egyébbként sem érdekel. Szori!
-
-
AGE-T
őstag
Kösz, de monitorra kéne pénz, mert a drágaságom betegeskedik
-
-
AGE-T
őstag
van egy viszonylag mindenre képes számítógépem, nemrég volt hozzá egy elég jó 5.1-es szettem is, szóval ''sokat'' volt használva, a szett. De te tudod alig fél éves.
-
AGE-T
őstag
31nél nem mennék lejebb! Szerintem 1,5 év gari, és a nagyon megkímélt állapot megér ennyit!
-
AGE-T
őstag
legyen 32, és viheted!
-
AGE-T
őstag
Elég karcsú! HOl láttál 39k ért?
Egyébbként Bp 9ker. -
Gaba
senior tag
28ezerért vinném. Hol lehet mghallgatni?
39900ft az új ára. -
AGE-T
őstag
up
-
AGE-T
őstag
up
-
AGE-T
őstag
up
-
AGE-T
őstag
ja és ajándék volt, szóval faternak egy szót se...
-
AGE-T
őstag
Még annyit, hogy pénz szűke miatt adnám el.
Tükör az eleje, csinos a kicsikeJól mutat a tv- mellett, viszonylag jó a hangja(nem Genius fadobozos
Szépen szól térben, mélynyomó szépen morog, maga a dvd részleg, mindent tud amit a leírásban leírtak
Többet nem!
Vigyétek míg kell a pénz.
-
AGE-T
őstag
ááá....Azért az elég nevettséges...Ez azért annál szintekkel jobb. Főleg a szatellit.
[Szerkesztve] -
AGE-T
őstag
-
AGE-T
őstag
Villám link!
Bővebben: link
Kép:
házimozi rendszer
DVD/VCD/CD/CD-R/CD-RW kompatibilis
MP3 lejátszás/JPEG megelenítés
RDS tuner
zoom funkció
Dolby Digital/DTS/Dolby ProLogic II dekóder
6 csatornás erősítő
300 W teljesítmény
S-Video/Video bemenet
koax/digitális kimenet
ezüst szín
35e.
+ gar(2év) - egy távirányító
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest