- Haladó fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Léghűtés topik
- Asztrofotózás
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
stackone
csendes tag
Elnézést a rossz topikba írásért.
Több restarton túl vagyok, biosban is 90 C a hőmérséklet.
Boost profil nincs bekapcsolva, minden automatikuson van, csak az XMP a memóriánál ami idáig is be volt.
De csináltam BIOS default settingset és továbbra is fenn áll a probléma. Elméletben nem mozdulhatott el a hűtés, egy centit nem lett arrébb pakolva a gép.
Windowsban a Teljesítmény centrikus módot visszaállítottam az alapértelmezett Kiegyensúlyozottra. De semmi. -
tserrof77
őstag
Ez mondjuk mehetett volna [IDE] Tuti gyorsabban kapsz választ. Gyaníthatóan a hűtő mozdult el a prociról,(bár akkor nem menne fel 5GHz-re) esetleg egy win10 frissítés kutyulta meg, mostanában tapasztaltam ilyet ügyfeleimnél. BIOS-t nézd meg, a proci hátha átállt valami BOOST vagy valami extrém profilra.
-
stackone
csendes tag
Sziasztok!
Szóval az a nagy parám, hogy tegnapról mára a procim elkezdett furán viselkedni. Az órajel folyamatosan ugrál 800mhz és 5ghz között, kb 90 fokon fut és 2% load van rajta.
Mi lehet a probléma?
Aktív témák
- Haladó fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Léghűtés topik
- Béta iOS-t használók topikja
- DJI topic
- Asztrofotózás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest