- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen videókártyát?
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
ASUS RT-N12 D1 sebességteszt
Ráérős időmben csináltam néhány sebességtesztet egy ASUS RT-N12 D1 routerrel, hátha valakinek hasznos lesz még ez az infó. A tesztre 1000/200-as DIGI netet használtam, illetve a DHCP-s tesztek idején egy ASUS RT-N18U router volt a tesztalany elé kötve. A két WiFi teszt 20MHz-es csatornaszélességgel történt, a mérésre használt laptopban Intel® WiFi Link 5300 agn adapter van.. A teszteket a http://szelessav.net/hu/sebesseg_meres oldalon csináltam, így az egyenletességről is van egy kis grafikon. Lássuk tehát az eredményeket...
Elsőként a jelenlegi legújabb gyári firmware-el, és DHCP WAN kapcsolattal.
Sajnos a gyári firmware-el történő PPPoE-s mérést elfelejtettem megcsinálni, mielőtt visszatettem volna a Tomato-t, így ez innen most kimarad, de szerintem közel azonos eredményt hozott volna, mint Tomato fw-vel, BCM NAT nélkül, tehát valahol 80Mbps környékén.
A gyári szoftverrel csináltam még egy WiFi-s mérést, ami valamivel jobb eredményt adott mint Tomato-val.
Firmware csere után Tomato-val elsőként DHCP kapcsolattal, és BCM NAT nélkül teszteltem.
Majd ugyancsak DHCP, de már bekapcsolt BCM NAT mellett.
PPPoE kapcsolattal és BCM NAT nélkül az alábbi eredmény született.
És végül az utolsó WAN tesztben még mindig Tomato fw, PPPoE kapcsolat, és bekapcsolt BCM NAT.
És persze Tomato alatt is csináltam egy WiFi tesztet.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple MacBook
- NBA és kosárlabda topic
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest