- Bluetooth hangszórók
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Na szóval. Velem hasonló történt egy Compaq-ot egy székte tettem, aztán mire hátranéztem, már borult is lefelé. Szőnyegpadlóra esett, azóta is működik. Most a lényeg: Nézd meg jól, tényleg nincs-e rajta külsérelmi nyom! Ha nincs... Mi vagy te? Tán keresztes lovag?! Az igazság bajnoka?! Menj vissza nyugodtan és érvényesítsd a garanciát! Ha kérdezik mi történt, mondd meg nekik, hétfőn még ment, kedden meg hiába kapcsoltad be, nem működött. Ugyanezt mondanád akkor is, ha a kishugod borította volna le amikor nem voltál otthon, és mondjuk lapitana és nem szólna. Akkor sem kötelezhetne rá senki, hogy gondolatolvasó legyél. Ne legyen lelkiismeret furdalásod, azok a gaz imperialisták már rég megkeresték rajtad annak a monitornak az árát, különben szállítás közben is rázkódhatott, amiről te nem vagy köteles tudni. Szóval magabiztosan! Az is lehet, hogy nem túl nagy költséggel meg tudják javítani, ha meg nem gariba vinnéd, jól levágnának.
[Szerkesztve] -
mormotta
csendes tag
vagyis marad az (elment a kép)
-
mormotta
csendes tag
Nem kell kitalalni semmit csak mond azt hogy elment a kép
-
Cyberslider
őstag
Ezt én nem értem.
Mi az,hogy nem mondja meg??? -
dollyb
csendes tag
hello
na ígértem, hogy beszámolok ha kész, hát kész. 10pénzem bánja, de ugynézki, hogy jó lett, nem mondta meg a szervízes gyerek, hogy mi volt a baja. Gondolom titkolja, hogy '' bazze csak egy csatit dugtam vissza Te láma'' nemtom, e volt a tanulópénz.
dollyb -
dollyb
csendes tag
gondolhatod, hogy nem az ágyamon tartottam, éppen az új asztalt raktam össze, mikor leborult az ágyról, ahova ideiglenesen raktam.
dollyb -
Bazsesz
őstag
OFF
Ugye minden macska a talpára esik. Minden vajaskenyér a megkent részére esik. Mi lenne, ha a monitor aljára rakasztanánk egy macskát, meg egy vajas kenyeret a biztonság kedvéért? :))
Bocsi!
ON
Lenne egy kérdésem. A monitort mért az ágyadon tartottad? Erre nem jöttem eddig rá.
w: Balu -
_George
senior tag
a címet kijavítottam.
-
Loretto
veterán
bár morbid. DE leejthetnénk minden tipusbol egyet és amelyik talpon marad az lehetne ..... vmi jo szó kellene. monjuk a legmasszivabb.
:C :C :C -
Loretto
veterán
hát nemtom hogy sikerült.én 1 hete vittm a bnőm gépét csak akkor a táp halt meg.legalábbis azt hittük.jo pokerac volt és lám nem volt semmi kül.és a táp vmi kontatkt volt.na iigen 1 táp csak 5-7e huf.
sok sikert -
dollyb
csendes tag
ja majd beszámolok mindenképpen, sőt még a baját is leírom,
dollyb -
b.bone
senior tag
az az igazság hogy nekem kb 4 hónap után ment tönkre. addig müködött. egyszrcsak felbontásváltásnál csatt...
de mondom. azért hajrá. reméljük hogy megjavítják neked. méghozzá ingyen.
OFF
hogy sikerült egyáltalán leejteni?:C -
dollyb
csendes tag
Hát sajnállak, remélem Én nem járok így. Azt hiszem ebbe samsung képcső van és gondolom a sorkimenő nem rossz (3 hónap alatt csak nem vágódott haza, és az eséstől sem). Perceken belül eldől a sorsa, vagy gari, vagy szervíz.
Éppen az új számítógép asztalomra akartam rátenni mikor leborult, szal rá se volt dugva semmire.
Most meg már ba***tom.
dollyb -
c*
aktív tag
utalom a monitor szervizeket eddig 2 monitorom volt es mind2 szervizba vegezte lehet nem vagyok szerencses monitor vasarlo vagy nemtom :))
-
b.bone
senior tag
A garis szervizeléshez vagy cseréhez sok sikert. Viszont van egy rossz hírem is. Nekem a Mag DJ800 nemtudták megszervizelni pedig csak egy sorkimenő kellett volna de nem tudtak szerezni. 9 év kötelező alkateész biztosítás ide vagy oda. Mag ebből a szempontból szívás. de azért hajrá...
-
dollyb
csendes tag
Hello
működött szépen, 3 hónapja vettem.
Megpróbálom a gart, bár nincsenek ezzel jó tapasztalaim, még ha nem is vétkes az ember.
Ha nem jön be marad va szervíz.
dollyb -
azzio
aktív tag
találj ki valami történetet, de lehetőleg NE írd ide, mert esetleg már az ajtóban várnak a szervizesek, hogy ''csak nem meghoztad a leesett monitort?'' :)
különben tényleg vidd vissza, mit veszthetsz, hajrá. MAG jófajta, anno 2 éve amikor rájöttem, hogy a 17'' az egy jó dolog, olyat akartam venni (XJ770), de elfogyott, ezért vettem GABÁ-t (1770J), ami ugyanúgy néz ki, és ugyanazt tudja, és azóta is működik (még nem esett le). -
KriszBoy
senior tag
Vidd vissza gariba és találj ki vmi jó körténetet, mondjuk játék közben...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #6 üzenetére
:D LOL! Az örök gyanakvó :D
-
Lunatic
aktív tag
Ebből is látszik hogy a samsung sokkal jobb..:)
-
dollyb
csendes tag
kikapcsolva esett le
nem zörög benne semmi se
be lehet kapcsolni, meg ki is, de a kép nem jön be -
Papa-Georgo
senior tag
A Magot öntözni kell!!
BOCSIKA
Amúgy sztem ha semmi nem látszik a garit még meglehetne próbálni...hátha bejön...
-mibaja?
-háát egyszercsak kikapcsolt és most nincs kép!
-Ahhaam
Amúgy ha végképp semmire nem jutsz vmi tévés szervíbe kéne besétálni, én sajna nem tudok segíteni.
A rendes Windowsos trükk a régi! RESET -
dollyb
csendes tag
Hello
Sajna leborult a kicsike az ágyról, simán be és ki tudom kapcsolni, de semmi kép csak fekete. Nem zörög benne semmi. Tudom, hogy ezer baja lehet, desetleg valaki hozzáértő nem határolná be. Gar az ugrott sztm, bár külső jele nincs, hogy leesett de azért azok se lámák..... képcső, vagy mi?
dollyb
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest