- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
Hogy tudnám azt megcsinálni, hogy nyomógombra váltson layert.
Lehet 1 vagy 2 gombos is, amelyik az egyszerűbb.
Pl. ha lenyomom az egyiket akkor a layer 1 látszódik a 2 nem, ha a másik gombot nyomom meg akkor a layer 2 és az 1 nem.Köszi
-
Telda
addikt
válasz
jhos910 #1381 üzenetére
Igen, én is így tudtam, de valamiért mégis is fehér háttérrel rakta be.
Még az adobe illustrator fájljait mondták, de nem tudom fel fogja-e ismerni, bár illene, ha már adobe-adobe.
Amúgy sehova sem haladok az akvárium projekttel, sajnos ez sokkal nehezebb így nulláról, mint gondoltam.
-
Telda
addikt
Milyen formátumú képet kellene importálnom, hogy a fehér háttere áttesző legyen.
Vagy ha mindenképpen megmarad a fehér háttér, akkor ezt hogy tudom eltüntetni a flash-ben? -
Telda
addikt
válasz
jhos910 #1374 üzenetére
Köszönöm a gyors segitséget!
Igazából annyi is elég, hogy csak a háttér változik, pl. ha megnyomom a gombot sötét a háttér ha újra akkor meg világos, a halakat nem akarom újra rajzolni. De most hogy ez eszembe jutott, lehet már így én is meg tudom csinálni.
Igazából az a bajom, hogy korábban sosem csináltam ilyet és olyat várnak el 2 hét múlva, amit meg sem tanítottak, mert átrakták az órát januárra... -
Telda
addikt
Hali!
Kérnék egy kis segitséget.
Házi feladatnak csinálnom kellene egy akváriumot.
A mozgó halakat és a növényeket meg tudom oldani, viszont kellene bele tenni, egy vagy két gombbal kapcsolható világítást is. Viszont erről még csak elképzelésem sincs.
Olyan jól van leszervezve az egész, hogy dec 15. a leadási határiső, de a konzultáció meg jan. 4-én lesz, szóval...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Konteó topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest