- OLED TV topic
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attesz
aktív tag
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a segítő hozzászólásokat.
A végén kiderült, hogy Én bénáztam el.
Véletlenül nem a letöltött 6,5 Gb-os filet használtam, hanem amit létrehozott.
Ezért nem indult el a telepítő.
Most minden működik(ezt arra az 1-2 dologra mondom amit eddig megnéztem), de kb 1000 dolgot tudnék kérdezni Tőletek.
Jelenleg frissíti magát a rendszer.Üdv
Attesz
-
Attesz
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
A 26322-es eldzsé hozzászólásában található leírás alapján megpróbáltam telepíteni a "kapitányt".
De valamiért mindig ebbe futok bele.
Nem tudok tovább telepíteni, pedig elvileg mindent úgy csinálok ahogy a videóban van.Köszönöm a segítséget.
Üdv
Attesz
-
Attesz
aktív tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, de új vagyok a témában.
Virtuális környezetben csak a VmWare jöhet szóba, vagy esetleg van lehetőség a Win10-ben lévő Hyper-V használatára is?
Nekem ez egy picit szimpatikusabb lenne, mint külön programot telepíteni erre a célra.Köszönöm
Üdv
Attesz
-
Attesz
aktív tag
Sziasztok!
Hyper-v-re valaki próbált már telepíteni?
Üdv
Attesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest