-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelekyle
őstag
válasz
vasipeti #5704 üzenetére
GA-G41MT-D3 Intel G41 / ICH-7
Ethernet: Appears to working after loading kext, but haven't actually tested completely
USB - works OOB
Shutdown/Reboot - works OOB
Sleep: Latest SleepEnabler.kext working
Followed this guide to install 10.6.0: [12] but used the latest version of myHack, then ran the 10.6.4 combo update and had no problems at all.
Sound: Ran the AzaliaAudio.pkg and it works now
Sleep: Installed SleepEnabler.kext with Kext Utility and works perfect
LAN:Installed RealtekR1000.kext with Kext Utility, seems to be working fine, RealtekR1000SL.kext didn't workAlaplapoddal megy csak kellenek a KEXTek a teljes működéshez, VGAhoz is kellenek az ATI kextek azt hiszem de sok helyen írták, hogy GraphicsEnabler=Yes-szel is lazán megy.
Feltudod rakni de azért legyen kéznél egy másik gép és egy pendrive, hogy a kexteket tudd pakolgatni
És milyen telepítő CDvel akarod felrakni ? Én iAtkos s3 v2-t ajánlom de kérd ki Kommy véleményét ő a nagy penge
-
kelekyle
őstag
Üdv !
Összeállítottam egy újabb hackintosht és a legolcsóbb megoldás a videókártyára a 8400GS volt... jó is de hányinger a szín talán 16bit de annál szebb vagy talán az OSX operál jól a kisebb színmélységgelA lényeg, hogy ez a 8400GS-nek mennie kell szimpla graphicsenablerrel hibátlanul csakhogy ilyen fos a szín
Szerintetek mi lehet a baj ? Minden graphics kextet töröljek elég lesz csak az NVenabler vagy még az se kell ?
-
kelekyle
őstag
Üdv "Topiclakók"
iATKOS S3 version 2 <- Honnan tudom leszedni ? Mert a hivatalos oldalon a kickasstorrent van megjelölve és azt a torrentet törölték és máshol nem találtam... Google se volt hasznomra ez esetben -
kelekyle
őstag
válasz
cellpeti #4538 üzenetére
Üdv ! Kipróbáltam már több féle hackintosh verziót de egyik se ment próbáltam több féle driverrel és még se bootolt be. Konfigom: AMD AM2+ 7850BE, 2GB RAM,ATI HD4850 1gb, Asus M4N78 SE
Amúgy felment de 3-4 óra alatt amit kicsit sokalltam. Aztán meg bootnál egy áthúzott kört kaptam mindig vagy elsem ment odági
Szerintetek mit próbáljak ki és hogy telepítsem ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Jogász topic
- Dell notebook topic
- BMW topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest