- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkari
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Segtséget szeretnék kérni.
Sikerült beszereznem a .app kiterjesztésű Mountain Lion teleptőt.
UniBeast-al akarok USB-t készteni a teleptéshez. Ha jól tudom, előttem szólók elmondták, ezt a filet be kell másolnom az Apllications mappába.
Kérdésem, hogy ilyenkor normális, hogy a file-on egy áthúzott karika van? Csak azért kérdezem, mert az UniBeast Istallation failed hibaüzenettel leáll.
Mi lehet a gond?Köszönöm a válaszokat.
-
kkari
csendes tag
válasz
tDr1v3r #19525 üzenetére
Sajnálom, de noob vagyok...
Csak azért kérdeztem, mert ez a mostani verzió ami felment a gépemre egy Hazard ( megpiszkált ) verzió. Erre volt esély, hogy felmenjen hiszen úgy faragták, hogy PC-re is felmehessen.
De ha letöltök a netről ( torrent ) egy verziót ami esetleg reatil akkor az is fel fog menni a gépemre?Bocsi, ha hülyeséget kérdezek.
köszi
-
kkari
csendes tag
válasz
Ragnar95 #19503 üzenetére
Üdv!
A mostani üzenetemet 10.6.6 Hazard Snow Leopardról írom.
Köszi a segtséget.
De lenne még kérdésem.Ha szeretném frisíteni a rendszert Mountain Lionra ( miért ne... ???) akkor igaz nem mindegy milyen verziót teszek fel? Ha jól tudom akkor nem szabad használni a szoftverfrisstés alkalmazást.
+ még 1 kérdés: hogy oldjam meg, hogy ne kelljen a bootlemez minden indításkor?
Köszi
-
kkari
csendes tag
válasz
Ragnar95 #19503 üzenetére
Szia!
Sikeresen feltettem a 10.6.6-ot. Legalábbis az újraindulásig. Ott ugyanis mikor már vinyóról tölti az op rendszert egyszercsak megáll, mikor grafikus felületre töltene a karakteres boot után, és széttöredezik a kép. Ezután se kép se hang..
Mi a teendő ilyenkor?közi
-
kkari
csendes tag
Sziasztok,
olvasgatom már egy ideje a fórumot és egy nagy elhatározás után úgy döntöttem, hogy megpróbálkozok a PC-mre OS X-et tenni ( amit találtam : Mountain Lion 10.8.2.) Talán a legújabb.
Elolvastam ez első két hozzászólást és el is kezdtem.
iBoot megvan
USB-re ML megvan.
BIOS-ba AHCI beállítva.
Bootolás után kiválasztom az USB meghajtót és Enter. El is indul a telepítés kb. 2 mp-ig látom az alma logót, majd újraindul a gép.
????
Gondoltam nem jó OS X, ezért beszeretem még egy párat. De azokkal is hasonló a helyzet. Tehát szerintem nem op rendszer hiba.
A -x -v kapcsolókkal indítva annyit látok, hogy megtalálja a hardverelemeket majd restart.Mi lehet a hiba?
Konfig: ( nem új, de olvastam, hogy sok emberke ilet v. ehhez hasonlót használ )
ASUS P5B Deluxe
Core 2 E7300
4 GB RAM
ATI 5670 HD
És egy 120-as SATA vinyó.Tudtok tanácsot adni?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest