-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kushwavez
senior tag
ez pld. "csak" 70E ft... a chipset nem gond? C236
Nem gond a chipset.
Viszont ezek a supermicro lapok ugye inkább workstation alaplapok, ECC támogatással, sok beállítási lehetőséggel és jó anyaghasználattal és tömérdek I/O-val. Ezért is ilyen drága, ha nem használnád ki akkor szerintem felesleges csak a kinézetéért annyit kiadni érte.a Z lapok elég jók, nem csak az OC miatt hanem itt is sokkal több lehetőséged van a beállításokkal játszani, illetve több I/O port is van, elég sokon van Thunderbolt 3 header is az esetleges bővítéshez. Elég drága úgyhogy itt is szintén ha nem kell, felesleges kiadni annyit érte.
Van még a B lap, azok szerintem olyan aranyközéputat képeznek, van elég IO, RAM slot és nagyobb RAM sebesség támogatás, viszont nincs TB3 és egyéb "pro" header. Szerintem az áruk is "normális" (a mai árakat nézve, brutális egyébként mindennek az ára). Ezek az amolyan "gamer" lapok.... sajnos elég sokon már alap az rgb.
a H az egy egyszerű irodai lap, nincs húzás, nincs semmi extra, csak az alap szükséges dolgok vannak rajta, elég sokon csak 2 db DIMM slot van, és nem nagyon támogatnak magas frekvenciás RAMokat. Ezek ugye a legolcsóbbak.
Nézz szét esetleg az Asrock vagy Gigabyte lapok közt, a Gigabyte-től (nem Aorus) láttam régebben több igen alap kinézetű lapot rgb és egyéb flancos cucc nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Star Trek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged