- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazika
senior tag
Hali!
Az mitől lehet,hogy iatkos ml-2 alatt virtualboxba formázás közben a pendrive lefagy ? Elvileg a pendrive 100%-os.
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16 M2 Pro & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Myhack-el csináltam usb-re telepítőt fel is rakta, de viszont ezt a hibát írta ki install előtt is és után is és nem tudtam bebootolni vele. "getCPUIDinfo: this is an unknown CPU model 0x3a -- Power management may be incomplete or unsupported" Cpu:i5 3470 ihd 2500, alaplap Ga h77m d3h. Tudom,hogy a hd 2500 nem támogatott, de arra is van megoldás. Symbiosnak pedig egy mac mini 6,2-t használtam,de ezt a hibát kapom. Esetleg valaki tudna segíteni? Köszi
-
Lazika
senior tag
Ideáig jutottam erre van valakinek ötlete? [link] nullcpupowermanagment kext-el is próbáltam,de ugyan ezt írja ki. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Lazika
senior tag
Myhack-el csináltam egy usb-t meg bele raktam a chamelonos boot plsitbe az Efi stringet amit írnak és be is jön a fehér alma logo egy darabig pörög meg villog az usb,de megáll... valkinek ötlet?
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Találtam egy leírást az intel hd 2500-hoz [link]. A kérdés az,hogy ez vajon úgy is megy,hogy az usb-re telepített osx-en is ha ezt megcsinálom, akkor működik-e. Azaz bejön-e majd a telepítő végre?
-
Lazika
senior tag
válasz ThuG4LifE #20410 üzenetére
Disk utilityvel journaled-re formáztam resorral ráraktam a kép filet clover boot vagy chameleon telepítése, de ezt kapom. Myhack-kel se ment. Viszont egyszer bejött az alma logo, de akkor nem is ment tovább bár akkor meg semmi boot nem volt rajta, szal nem értem. :S
[ Szerkesztve ]
-
Lazika
senior tag
válasz ThuG4LifE #20396 üzenetére
Köszönöm! Viszont nem értem miért mindieg azt írja ki a gépem,hogy helyezzek be egy rendes boot ezközt és nyomjak akármilyen gombot. Ez van akkor is amikor guid particíóra csinálom meg akkor is amikor master boot recordra. :S
-
Lazika
senior tag
Érdeklődnék,hogy efi stringet, hogyan tudok beilleszteni? vagyis konkrétan ezt hova kell beírnom? "ig-platform-id: 01660003, FB Memory: 64MB, Pipes: 2, Ports: 2, FBMem: 2" Köszi
-
Lazika
senior tag
válasz mongoose123 #20387 üzenetére
Próbáltam, de semmi..
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
7végén vagy 20 usb boot pendrive-ot csináltam nem sok sikerrel. Találtam leírást,hogy hogyan kéne beállítom a biosba, de nem jön be semmi. Vagy azt írja,hogy tegyek be egy rendes telepítőt és nyomjak vmilyen gombot, vagy egyből a wint bootolja :S Felkéne mennie, mert másoknak sikerült. Ilyen a lap: GA H77M D3H azt olvastam,hogy net audio minden megy vele. Csak azt nem tudom mit csinálok rosszúl. Próbáltam myhackel is,iatkossal is.. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Csináltam egy myhackes boot usb-t. Beállítom,ahogy leírják a biost. Bejött az alma logo pörgött a szivárványos labda ,viszont az alma logo alatt megállt a pörgés és az usb sem villogott... vártam pár percet de semmi. próbáltam újra bebootolni usb-ről de akkor már nem csinált semmit hanem a wint akarta bootolni. Valakinek van ötlete esetleg? Köszi
-
Lazika
senior tag
Tudnátok mondani olyan videókártyát nvidiát ami out of the box megy osx alatt? Vmi nagyon belépőszint érdekelni 210 vagy ilyesmi, mert csak arra kell,hogy menjen majd a rendszer. Láttam osx wikin,hogy 10.8.2-nél működnek csak az a kérdés,hogy a 3nál mennek-e. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Lazika
senior tag
válasz mongoose123 #20315 üzenetére
Igen bekapcsoltam és nem is látja. :S
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Felraktam virtual boxra az iatkos ML2-t. Viszont nem ismeri fel a pendriveomat. Tudna valaki segíteni,hogy mit csináljak? Köszi
-
Lazika
senior tag
válasz Máté94 #20303 üzenetére
Köszi! Lapot biztos nem veszek, mivel most vettem a gépemet és felmegy rá elvileg , de vga-t azt akarok majd.
Ragnar95: Próbáltam retail verziót usbvel,de csak a kurzor villogot... megpróbálom ezt a virtuálboxos csodát
[ Szerkesztve ]
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Biost frissítettem. Csináltam egy mountain lion boot usb-t power isoval achi-re raktam amit kell és amikor bootolna usbről akkor csak a fehér kurzor villog meg mintha dolgozna az usb,de semmi nem történik. Mindenkéépen kel unibeast? _Miovel nincs macem unibeastet tudom csinálni win alatt is? vagy hogy van ez?
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Ilyen lapra rakta már fel valaki az osx-et? GA-H77M-D3H Elvileg lehet csak kéne biost frissítenem és mivel nagyon kezdő vagyok félek tőle bár láttam,hogy elég egyszerű! Simán az előbb próbáltam bootolni de a windows se akart bebootolni utána visszaállítással sikerül! Ha esetleg valaki tudna adni ötletet vagy valami bíztatót megköszönném! Másik,hogy i53470-em van, valahogy a 2500hd-t működésre lehet bírni? Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest