- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Egy MKV kifogott valamiért a lejátszómon. Eddig mindig vitt mindent szépen, ezt elkezdi betölteni, 50%-nál eltűnik a töltés felirat és kifagy a lejátszó, leállítani sem tudom, menü sem jön fel, csak a kikapcsolás-bekapcsolás éleszti újra.
Infók:
RUNTiME.......: 02h 28m 13s
SiZE..........: 63 GB
ViDEO.CODEC...: HEVC
HDR FORMAT....: Dolby Vision, Version 1.0, dvhe.07.06, BL+EL+RPU
FRAMERATE.....: 23.976
BiTRATE.......: 56 Mbps
RESOLUTiON....: 3840x2160Mad Max Furiosa amúgy az alany, tv-ről Plex viszi szépen, csak ott meg a TrueHD nem megy ki sajnos, így muszáj lenne a mediaplayerről nézni.
Van valakinek tippje, hogy miként tudom lejátszani mégis? Vagy keressek más releaset?
Visszapörgetve a threadet, lehet hogy az a hiba, mint tompibest2-nél?
[ Szerkesztve ]
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
válasz boroskarcsi #674 üzenetére
Nálam is hasonlóan van, külső lemezre megy a torrent, a belső lemezek csak cacheként üzemelnek (itthon találtam két 500-as laptop hdd-t, amiket nem használok amúgy semmire). Nem piszkáltam a power beállításokat, így 1 óra inaktivitás után elvileg leáll a belső drive (amin nincs semmi), de az usb device elvileg nem hibernál soha.
A lejátszó ledje világít, hogy fut, ezért gondolom, hogy nem kapcsolt ki. Lehet, hogy mégis..?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
válasz boroskarcsi #672 üzenetére
Háló megy, nas megy. Háttérben fut a torrent a nason, valamint háló is megy kábelről fixen.
-
-
Mosqu!to
addikt
Csak hogy éltessem a topicot, 20XCN-65-0131 FW van fent, és baromi idegesítő, ha pauseolok egy filmet, kb 20-30 perc után kifagy a lejátszó. Másnál is van ilyen? Mit tudok ellene tenni?
-
Mosqu!to
addikt
válasz eric.cartman #665 üzenetére
Eddig ugyan nem ez volt a megoldás, de megy így is, köszi
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Van egy Synology NAS-om, amin tárolom a média tartalmakat, amit a klónomon nézek. SMB-n meg van osztva, eddig megfelelően működött, azonban volt egy router csere és azóta ugyan látom a megosztott könyvtárat, de login errorral kihajít, és nem is tudom, mit kéne megadni neki, mert akármilyen user-pw párost adok meg, amit a NAS-on létrehoztam, egyik se jó neki. Van valami tippeket, hogy mit kéne itt behozni? A NAS amúgy elérhető médiaszerverként login nélkül, de úgy a blurayek menüje nem jön be, az csak SMB módban működik.
-
Mosqu!to
addikt
Pl a Hans Zimmer - Live in Prague 2016 BD50
De elég sok filmnél volt hasonló, még írok példát ha látok mostanában hasonlót.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
Amikor a playerről játszok filmeket, a nagy kontrasztú jeleneteknél a világos részeken szemcsésnek, zajosnak látom a képet. Lehet ezen valamit javítani, finomítani?
Alacsony bitrátánál jobban érezhető, de magasabbnál is jelen van.
LG CX 65, jó minőségű kábellel összekötve.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
Visszadob azzal hogy login error please verify the username and password. Pedig 100% hogy jót írok be. Nem tudom hogy hol van a gond, de szerintem nem a nas oldalán.
-
Mosqu!to
addikt
Nem igazán értek még a nas konfigurálásához és eddig általános tapasztalattal + a tutorialt gyorsan végignyomkodva hozott létre nekem egy ilyen hálózati média izét. Az SMB sajnos nem akart működni, hiába írtam be a megfelelő user + pw párost ami pl pc-ről megy.
Itt ez alatt a logós cucc alatt ott vannak a megosztott directoryk, viszont a filmnek egészen le kell menni az M2TS fájljaiig, hogy elinduljon.
Rossz irányból közelítettem meg?
-
Mosqu!to
addikt
Segítsetek, mert megöl az ideg
Eddig usb-n volt egy hdd amiről lejátszottam BD filmeket, simán volt menü azoknál, ahol volt a filmhez menü. Most viszont lett egy NASom és hálózatról jön az áldás, és így nem akar a menü működni. Melyik fájlt kéne megnyitnom, vagy mit csinálhatok másképp? Még a meg is találom a menü M2TS fájlját, csak egy lejátszható tartalom lett belőle, nem tudok lépkedni a menüpontokon és a távirányító pop-up menu gombja sem működik.
-
Mosqu!to
addikt
Egy ideje megjött hozzám is a lejátszó, de nem volt időm az üzembe helyezésével foglalkozni. Most azonban nekiállnék, de gőzöm sincs hogy az itthoni hálózatról miként tudom elérni a pc-men megosztott filmes mappát. Tudtok ebben segíteni, hogy mi a legegyszerűbb/praktikusabb módja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Chrome
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Politika
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest