Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
Ilyen jukebox van az M9702-ben is? [link]
-
Joshi
titán
Aztán lehet hogy rosszul emlékszem és ez csak felirattal működik hanggal pedig nem. Egyébként a feliratos infót te is linkelted, de majd privibe megkérdezem robi-k fórumtársat.
-
Joshi
titán
Üdv. Az Oppo 203 CFW-ben van olyan lehetőség, hogy lemezről való lejátszásnál lehet külön feliratot társítani prndrive-ról. A pendrive-on létre kell hozni egy SUB mappát és abba ugyancsak sub.srt-nek kell lennie a feliratnak. Na ilyenkor a távirányító felirat gomb megnyomásánál megjelenik a választható feliratok között a felirat. Ezt tudtam, de ugyan ez elvileg működik hanggal is. Magyarul valamilyen hangformátumot lehet ugyan ilyen elven társítani egy lemezes lejátszásnál. Hangnál milyen mappanevet kell létrehozni? És milyen hangformátumokkal működik?
-
-
Landr0ver
csendes tag
válasz
eric.cartman #691 üzenetére
Köszönöm, ezt soha eszembe nem jutott volna átállítani! :) De valóban, így elindul a lemez, igaz a menü (minimális) francia, el lehet vele boldogulni
Eddig én sem találkoztam ilyennel, azért is volt furcsa! Nem találtam sehol erre vonatkozó infót (vagy csak nem jól kerestem). Mindenesetre elmentettem az infót magamnak.
Köszi a gyors segítséget még egyszer! -
-
Joshi
titán
válasz
eric.cartman #691 üzenetére
"Tehát neked Franciára kell állítanod a Disc Menü nyelvét és már le is játssza
Ennyi az egész"
De ez miért nem tud automatikus lenni? Miért kell manuálisan átállítani? Oppo 203-nál is ez van? -
válasz
Landr0ver #689 üzenetére
For changing Blu-ray region you need to switch Disc Menu Language only to:
BD-zone "A" - Setup-Playback Setup-Language-Disc Menu Language-English
BD-zone "B" - Setup-Playback Setup-Language-Disc Menu Language-French
BD-zone "C" - Setup-Playback Setup-Language-Disc Menu Language-Other-8285 (Russian)Tehát neked Franciára kell állítanod a Disc Menü nyelvét és már le is játssza
Ennyi az egész -
Joshi
titán
-
Landr0ver
csendes tag
Sziasztok!
Kb. egy éve használom az M9201 klónt, többnyire megelégedéssel, egy LD OLED CX-en. Ma viszont olyanba futottam, hogy letöltöttem az Avatar BD50-et (nCore), és ilyen hibaüzenettel nem tudtam elindítani:
"This disc has been coded for Region B only and will not play in your Region A Blu-Ray Player."
Más találkozott már ilyennel? Mi lehet a megoldás, hogy el tudjam indítani?
Eddig úgy tudtam ez egy régiózár-mentes lejátszó, soha nem is volt gond eddig bármilyen más filmmel.
Köszönöm, és üdv mindenkinek!
-
John D'oh
aktív tag
válasz
SkylineR34 #686 üzenetére
Lejátszó program?
Simán magával az oppo klonnal játszom le.
-
John D'oh
aktív tag
Mibe kell konvertálni Tsmuxer segítségével a dv mkv fájlokat ? Próbáltam az utolsó nightly-val most ts + m2ts + bluray folder verziókat de el sem indította egyiket sem a kis kínai.
Határozottan emlékszem, hogy hónapokkal ezelőtt pedig már működésre bírtam valahogy -
SkylineR34
csendes tag
válasz
tompibest2 #683 üzenetére
Szívesen!
Ezek szerint sikerult? -
tompibest2
csendes tag
válasz
SkylineR34 #682 üzenetére
Köszönöm!
-
SkylineR34
csendes tag
válasz
tompibest2 #681 üzenetére
Az nem jó.
tsMuxer: https://github.com/justdan96/tsMuxer/releases
Használd ezt. -
tompibest2
csendes tag
válasz
SkylineR34 #680 üzenetére
2.6.12
-
SkylineR34
csendes tag
Melyik verziót használtad a tsMuxer-ből?
-
tompibest2
csendes tag
Sziasztok, rég jártam erre. A segítségeteket kérném, mi a legegyszerűbb módja az mkv dv tartalmaknak nézhetővé alakítására a klónhoz? Próbáltam ts muxer-t de ugyanolyan maradt a kép...Esetleg az újabb klón lejátsza?
-
robi-k
őstag
Lehet, hogy valakit érdekelhet egy OPPO 205 nyákot tartalmazó replika az eBay-en: M9205
-
Joshi
titán
Üdv. Az alábbi srt formációt nem ismeri az Oppo, esetleg máshogy kell elnevezni vagy egyáltalán nem ismeri hasonló formában a feliratot? Ha ugyan az a neve a feliratnak és a filmnek, akkor értelem szerűen megjelenik a felirat listában, de csak számként így nem tudom hogy az magyar felirat vagy valami más. Jó lenne ha a feliratlistában ott lenne hogy hun, eng stb.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
boroskarcsi #674 üzenetére
Nálam is hasonlóan van, külső lemezre megy a torrent, a belső lemezek csak cacheként üzemelnek (itthon találtam két 500-as laptop hdd-t, amiket nem használok amúgy semmire). Nem piszkáltam a power beállításokat, így 1 óra inaktivitás után elvileg leáll a belső drive (amin nincs semmi), de az usb device elvileg nem hibernál soha.
A lejátszó ledje világít, hogy fut, ezért gondolom, hogy nem kapcsolt ki. Lehet, hogy mégis..?
-
boroskarcsi
tag
válasz
Mosqu!to #673 üzenetére
Nekem is Syno nasom van, be van állítva, hogy 20 perc inaktivitás után állítsa le a lemezeket, azért gondoltam.
de ha biztosan arról megy a le-fel töltés, akkor passz. Esetleg (mint nálam), ha "cél-lemez" egy külső usb-n van, akkor a belsőket akkor is lekapcsolja ha megy a torrent.A lejátszód nem állítja le magát 20-30 perc után? az oppo 203 pl kikapcsol 30 perc inaktivitás után. lehet ez is beállítás kérdése?
-
Mosqu!to
addikt
válasz
boroskarcsi #672 üzenetére
Háló megy, nas megy. Háttérben fut a torrent a nason, valamint háló is megy kábelről fixen.
-
Mosqu!to
addikt
Csak hogy éltessem a topicot, 20XCN-65-0131 FW van fent, és baromi idegesítő, ha pauseolok egy filmet, kb 20-30 perc után kifagy a lejátszó. Másnál is van ilyen? Mit tudok ellene tenni?
-
Mosqu!to
addikt
válasz
eric.cartman #665 üzenetére
Eddig ugyan nem ez volt a megoldás, de megy így is, köszi
-
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Van egy Synology NAS-om, amin tárolom a média tartalmakat, amit a klónomon nézek. SMB-n meg van osztva, eddig megfelelően működött, azonban volt egy router csere és azóta ugyan látom a megosztott könyvtárat, de login errorral kihajít, és nem is tudom, mit kéne megadni neki, mert akármilyen user-pw párost adok meg, amit a NAS-on létrehoztam, egyik se jó neki. Van valami tippeket, hogy mit kéne itt behozni? A NAS amúgy elérhető médiaszerverként login nélkül, de úgy a blurayek menüje nem jön be, az csak SMB módban működik.
-
Joshi
titán
válasz
Mulholland #660 üzenetére
Az hogy az M9702v2 ismeri-e az UTF-8 karakterkódolást, könnyedén kipróbálhatod az előbb említett Jegyzettömbös mentéssel. Annyi hogy ANSI helyett az UTF-8-at választod ki. Ha az így elmentett feliratban a hosszú ŰŐ betűk megjelennek de kalaposan, akkor neked nem kell külön elvégezni az ANSI-ba való mentést.
-
Mulholland
tag
Hát ha voltál mostanság az AVPASION.com-on. Akkor ott Tocinillo leírta a három új klón képességeit. Ott írta azt, hogy új alaplapra épülnek ezek. És én is azt vettem észre, hogy a kép és hangminőségnek használt az alaplap váltás, mivel előtte M9702-esről váltottam erre, és én is úgy ítélem meg, hogy használt ez a csere. A bug-ok viszont igazak, ennél is hasonlóak. De mivel ugye a 4k filmek kódolása változik, új kodekkek jelennek meg, és ezzel már nem nagyon tart lépést az Oppo (mivel ugye hivatalos fejlesztés már nem igazán várható rá) még 2 évet adok a klónoknak és a hivatalos Oppoknak, mint univerzális lejátszó. Azután már lassan valóban elavulnak szoftveresen (hiába a jó kép és hangminőség). De addigra biztos kitalának majd valami
. A legjobb az lenne ha az OPPO visszatérne hivatalosan a lejátszó gyártáshoz és akkor nem lennének ennyire felverve a 203 és 205 árai. Addig szerintem viszont abszolút jó alternatívák a klónok, ha nem akarsz csilliárdokat kipengetni egy amúgy már hivatalosan nem gyártott használt lejátszóért.
-
chros
őstag
válasz
Mulholland #656 üzenetére
Koszi a beszamolot! Nem nez ki rosszul, de ennyi penzert ...
Ahogy Joshi is irja, csak a hardver valtozasok miatt van kulonbseg (cec, tap), masban minden ugyanaz, mint v3 (ugyanazok a bug-ok). -
Joshi
titán
válasz
Mulholland #656 üzenetére
Grat az új lejátszódhoz.
A felirathoz annyit fűznék hozzá, hogy az Oppo és klónjai nem támogatják az utf-8 karakter kódolást. Én azt szoktam csinálni, hogy az opensubtitles.org-ról letöltöm a feliratot, majd megnyitom az srt fájlt a Jegyzettömbbel, ezután Fájl->Mentés másként és itt kiválasztom az ANSI-t és elmentem. Ilyenkor a hosszú ékezetes karakterek igaz hogy kalaposak lesznek, de legalább már megjelennek. A beágyazott felirattal nem tudsz mit kezdeni, max valamilyen progival kiszeded, de akkor már egyszerűbb az opensubtitles.org-ról letölteni.
-
Mulholland
tag
Sziasztok, egy kis élménybeszámoló. Nemrég vásároltam egy M9203-as oppo klónt az előd M9702v2 helyett. Ez ugye a kijelzővel rendelkező változat és egy troloid tápegység is benne foglaltatik. Állítólag új alaplap társaságában. A CEC maradéktalanul működik. Az elalvás időzítő színtúgy, az eddigi utolsó orosz firmware van rá telepítve. Most kicsit megfordult a kocka, olyan szempontból, hogy míg a M9702-esnél a hozzárendelt .srt utf-8-as felíratoknál hiányzott a hosszú Ű, Ő. Most itt megjelenik rendesen (bár kalaposan), viszont azt vettem észre, hogy ennél meg az eddig lejátszott beágyazott felíratoknál hiányzik a hosszú Ű,Ő. (vagy csak én fogtam ki olyan releaseket).
A képminőség viszont, mondhatni még szebb, mint a M9702-nél volt. A hang szemponjából is kicsit még részletezőbb mint az előbb említett változatnál volt. Tehát fejlődött kicsit a klón ezen a téren is.Viszont -talán a kijelző miatt- picit lassúbb a rendszer. és hát itt is vannak kisebb nagyobb bug-ok. De ezért a kép és hangminőség kárpótól.
Azt nem tudom, hogy írták e itt, hogy van egy androidos oppo vezérlő app (x203), ami ennél is remekül teszi a dolgát. Ez főleg olyankor tesz jó szolgálatot, ha nem akarod, hogy a tv menjen már, de zenét szeretnél hallgatni, akár elalváshoz is. Szóval ez, ezzel az eszközzel is remekül együttműködik.
Összességében nem bántam meg a cserét. Bár ez sem egy hibátlan termék.
u.i.: Kedves Rong-unk úgy érzi, hogy egy 530 dolláros gépnél egy hálózati kábel már luxus. Így dobozban csak egy tárvirányító van és a lejátszó
.
Bár persze ez még mindig olcsóbb, mintha egy eredeti Oppo 203-at kellene beszerezni manapság.
-
chros
őstag
Csak egy erdekesseg TV-led FEL UHD BD-krol:
eddig ugy hittem/tuk, hogy a base (HDR10) es a FEL layer osszekombinalasa a TV-n tortenik, de mivel az ujabb generacios LG Oled-ekben (2020/2021) nincs dual DoVi decoder, es termeszetesen meg mindig le lehet jatszani ezeket a tartalmakat kulso eszkozrol (pl Oppo), igy ez a folyamat lejatszon tortenik! A TV "csak" a tonemapping-ert felelos ebben az esetben is (az RPU alapjan). -
SkylineR34
csendes tag
Most irtam oda is
-
Joshi
titán
válasz
SkylineR34 #652 üzenetére
Amlogicos topikban érdeklődj, de csodát ne várj főleg Dolby Vision téren ne.
-
SkylineR34
csendes tag
-
Joshi
titán
válasz
SkylineR34 #650 üzenetére
Nem hinném hogy tudja, talán a Minix Neo U22XJ. Az a gond az Amlogic-al, hogy nincs ennél se teljes DV támogatás. Biztosan van olyan profil amit lejátszik, de nem kimondottan arra való. Inkább kérdezd az Amlogicos topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Politika
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest