Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
A kovetkezo szitu miert lehetett? Ma beleptem, megjott a login reward, de vele egyutt meg egy rakat dolog jott, amikbol valasztanom kellett. Szo szerint rengeteg. Meg egy legendary mount is volt benne, pedig az elvileg 20 nap belepesert jarna. Annyi minden jott, kartyak, akkor ez a legendary mount, stb, hogy nem is figyeltem, mi honnan van. De mintha ezek nem login rewardos dolgok lettek volna, hanem a kepernyo fenti reszen a login reward mellett van meg valami kis ikon. Lehet, hogy ezeket kaptam egy kedves jatekostol?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Dalra fakad, zenét szerez a Gemini
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Alkoholista nevelde
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest