Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Pár napja én is játszom vele így próba szinten mert már régóta követem a játékot.
Egyenlőre nem volt semmilyen nagyobb gond és a játék is nagyon jól fut ahhoz képest,hogy eddig akármilyen MMO-t játszottam mindegyiknek volt valami optimalizációs gondja.
Még csak lvl 24 vagyok 'Soul Master' de nem sietek meg szerintem nem tervezem itt játszani end-game szinten mert azért fura így orosz szerveren azzal a tákolt angol patch-el.

VPN-t én használtam 3 napig az ingyenes részét az ExitLag-nak ami nagyon egyszerű és 0 lag volt vele illetve most használom az 1 hetes ingyenes ProtonVPN-t ami hasonlóan egyszerű/gyors.
Teljesen ingyenes VPN-be meg nem nagyon bízom,legtöbb elég 'shady' ha utánuk olvas az ember és ha lehet nem használnék olyat.
Próbálgatni azért jó ez amíg nem lesz EU/NA.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest