Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
válasz
Lev Abalkin #573 üzenetére
Én ezt [link] használom, FLAC-nál nem nagyon kell állítgatni semmit szerintem, a leírásban is ez van: "Don't worry about quality of FLAC files! FLAC is a lossless format so the decoder output always exactly matches the original encoder input. FLAC encoder settings don't affect quality, only file size and encoding speed."
-
borges7
aktív tag
Mondjuk azok után, hogy kipróbáltam ezt a tesztet, tök fölöslegesnek tűnik a Flac is
kb. semmi különbséget nem hallok, volt amelyiknél a 128kbs mp3-at választottam
Ti kihalljátok ezekből, hogy melyik a jobb?
-
borges7
aktív tag
Köszi! Ezek kb. hasonló minőségűek? mert az AAC pont kétszerakkora méretű(164 MB), mint az MP3
én nem igazán hallok köztük különbséget
A fájlformátum olyan szempontból mindegy, hogy ha esetleg később telefont cserélek, ezeket(ogg, aac, flac stb) bármelyik lejátssza? kellemetlen lenne, ha emiatt újra kéne venni az összeset
-
borges7
aktív tag
Sziasztok!
A saját CD-imet szeretném felrakni a telómra tömörítve, van egy 128 GB kártya benne, abból még 68 GB szabad, kérdés, hogy mibe tömörítsek, hogy ráférjen minél jobb minőségben. Fejhallgatóval is hallgatom, illetve BT-on keresztül egy Denon lejátszóval. Van pár száz CD-m, szóval nem kis meló
bár már sokat felraktam, eddig szinte mindent FLAC-ban, amúgy is ezt rippeli be leggyorsabban(fre:ac-ot használok). Nem vagyok egy vájtfülű, szóval ha mégis spórolni kéne a hellyel, és nem mind fér rá FLAC-ban, akkor melyik formátumot(MP3, OGG) illetve beállítást ajánljátok? köszi
ui: kipróbáltam az EAC-t, de az annyira lassú(40 perc körül volt egy lemez), hogy az rengeteg idő lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest