- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egérpad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
rakkimcer #346 üzenetére
Na az a masik, hogy a multi az teljesen hasznalhatatlan. Jo ha 10-bol egyszer be tudok lepni segiteni, de az olyan laggos, hogy egy dodge-ot se tudok megcsinalni. Invadelni igy persze lehetetlen meg felesleges is. Azt nagyon rendbe kene rakni, mert kb 50 probalkozasbol 1 hasznalhato. A timeoutok meg... vicc.
De most azon basztam amugy fel az agyam, hogy oke, hogy vissza veszik a fegyverek szintjet, de olyan szintre vettek vissza, hogy a masodik runa slot eltunt, mert azon a szinten meg nincs. Csakhogy a runa benne maradt mindket fegyverben. Szoval ha vissza akarom kapni, fel kell fejleszteni addig, hogy legyen masodik runa slot... Ezt nekem ne mondja senki, hogy atgondolt modositas volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen! Acer Nitro 5
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest