- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Az utobbi par nap/het patchei elegge oda basztak a balansznak, konkretan hasznalhatatlan lett mindket fegyver ami nalam volt. Szerintem lassan leallhatna a fejleszto ezekkel a napi szintu patchekkel, mert szerintem patchrol-patchre rosszabb. Nalam konkretan szarabbul is fut mint elso nap, uh meg ez sem nagy vigasz. A DLSS frame generationt meg nem birjak visszarakni maig sem. Egyesevel removolgatnak ellenfeleket onnan, ahol azok amugy sok vizet nem is zavartak, mikozben a legszanalmasabb tomeges csatak meg valtozatlanok. Nem tudom mit akarnak elerni a fejlesztok, de szerintem csak naprol napra frusztralobba teszik a jatekot es nem jobba. Szerintem nekem lassan off is ez a jatek, a masodik karakterrel nem szenvedem vegig, mert az oke, ha egy jatek nehez, de hogy a mar egyebkent is helyenkent nevetseges nehezseget csak novelik es novelik ennek sok ertelme nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest