Aktív témák
-
A topikot zárom.
-
Iginotus
addikt
Sziasztok azt hiszem vettem egy lopott mobilt...
Meg tudom e állapítani, hogy lopott-e? Illetve kinél tudom ezt jelenteni. Bár csak gyanú de eléggé alapos
1 nagyon olcsó volt.
2 gyorsan kellet neki pénz így sokat alkudtam.
3 nincsenek tartozékok és a töltő nem hozzávaló, hanem egy "toldóval" megoldva jó hozzá.
4 azt mondta, hogy az előző lakásából kitették és a fele cucca ott maradt.
5 remegett az áru átvételkor gyanúsan lassan beszélt.
6 rákérdeztem azt mondta hogy "ha az lenne letiltották volna nem?"
7 frissen regisztrált adatok nincsenek beírva csak egy e-mail cím, igaz vezetéknév keresztnév
Mindenre lehet jó magyarázatot találni. Fázott hisz mínusz 5 fok van kint, és nem volt túlöltözve. Összeveszett csajával az meg kitette és kidobott mindent stb...
Nem tudom, de nem biztos forrásból már vetem dolgokat, de ez most nagyon gyanús. Van e rá lehetőség, hogy lekérdezzem, hogy nem e lopott esetleg? (Mint az autóknál a gyári számot a márkakereskedésben stb...)
Aktív témák
- Újszerű GoPro Hero 10 + tartozékok / Go Pro Hero 10
- AMD Ryzen 9 5900X processzor
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest