Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
Új hozzászólás Aktív témák
-
P40 még nincs meg (igen a 24gb-osat néztem). Most csak kicsik vannak (K20, C2075) de azok régiek. Illetve egy nagy batár AMD V540-es (kb 5700XT 2x8GB HBM2 rammal) de az ugye nem cuda képes és egy kályha.
P4-esem volt de az nem volt egy erőgép viszont alig kellett hűteni. M40-est is sokáig használtam.
Lett volna egy P102-100 10Gb de meghalt hamar, korábban volt P104-100 azzal is elvoltam. (mindkettőnél lehetett szoftveresen unlockolni a vramot 4-8-ra és 5-ről 10-re)
Igazából valami nagyobb modern kellene olyan max 100-120eft körül, azért gondoltam a 90HX-re mert az már RTX3xxx gen bár csak 10Gb vrammal. Bányász kártyákat szórják ki, teslák lenneének még jók de hűtést kell hozzá építeni. Hozzáteszem van egy álomkártyám amit vennék szívesen de még drága és arra is kell hűtés. 170HX [link](ez azért is érdekes mert esélyes hogy itt is fel lehet oldani az extra ramot) [link] (van rá 16gb-os bios)
Az inteles A770 elvileg elég erős lenne ha támogatná valami. Ez alapján próbálom belőni melyik milyen erős mert nem nagyon találok rendes teszteket ilyenre és a játéktesztek nem mérvadóak. A770 opencl-ben elég jó, a 16Gb ram 512gb/s sávszél pont ideálissá tenné ilyenre.
Ramsávszél számít azt tudom, proci oldalon is van 100Gb+ ami nem sok de procihoz képest nem kevés. Ha lenne normálisan AMD támogatva akkor vennék valami 16gb-os HBM2-es olcsó amd MI kártyát. De legtöbb progi cuda-ra van.
P40 power limit érdekes, ha lesz olyan megnézem mert lehetne így gyengébb hűtéssel is használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Szemüveges topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- Elden Ring PS5 játék
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő