Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vjungesz
tag
Volt szerencsém meghallgatni egy z323-at (ha jól emlékszem) és pont az volt vele a problémám, hogy nagyon túl volt húzva a mély. Persze meg kell jegyezni, hogy nem voltak túl ideálisak a körülmények, polcon volt, fej magasságban, konkrétan nem hallottam mást csak a dübörgést. Lentebb vettem a ládán a mélyet, de úgy meg olyan semmilyen volt. Ne érts félre, szeretem én az elektronikus zenét, szóval nem zavar a mély, de olyan kiegyensúlyozottan legyen alja a zenének
.
Persze értem én, van a két termék között 25000 Ft különbség, nyilván nem lehet őket egy napon említeni, de jobb ha megkérdez az ember olyanokat is akiknek már van tapasztalatuk vele
. No meg csak ott van az THX minősítés is a biztonság kedvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.