Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
Közben sikerült meghallgatnom bátyám gépén a SOAD számát. EQ nélkül youtube-on nem hallottunk recsegést, viszont Winampal, EQ mellett már lehetett érzékelni kisebb recsegést, pattogást az említett résznél. MP3 formátumban hallgattuk.
Komolyabb hangkártyával ezek a "hibák" egyébként jobban hallhatók, hiszen - mint már írtam - youtube-on, EQ nélkül nálam minimálisan ugyan, de érezni lehetett kisebb recsegést (ezért is írtam, hogy ne a youtube minőséget nézzük, mert Aimp3-al, flac formátumban jobban érezhető volt).
Összességében ezek alapján úgy vélem, hogy ezek a "hibák" a számokban vannak benne és nem az én rendszerem a ludas, emellett van egy olyan érzésem, hogy ha az eredeti CD-ről hallgatnám, akkor sem lenne ez másként. Egyébként ezeken kívül még pár számban tapasztaltam ezekhez hasonlót.Mindegy is, nem fogok a kardomba dőlni emiatt, mert nem akkora probléma ez, csak érdekes, és kíváncsi voltam, hogy más miként tapasztalja ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Yettel topik
- Windows 10
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- GL.iNet OFF topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest