- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
válasz
Narasim #13381 üzenetére
Szia,
Köszi az infót, gondoltam rá hogy kipróbálom én is, de elbizonytalanítottak a külföldi fórumok. Ott azt írták a mélynyomó elvágja a tartományokat a szatelitek felé, így mindegy hogy milyen normálisabb (2 utast) köt rá az ember, nem érződik majd a különbség. Plusz a JBL szatelitek 4 ohm-osak, a logitech ellenálása pedig 8 ohm, félek amiatt is hogy rendesen dolgoztatni fogja az erősítőt, és nehogy elpukkanjon.
Ezek tartanak vissza egyelőre ettől az átalakítástól... -
teko99
tag
válasz
Narasim #13058 üzenetére
Ezt a kòkànyolàst ùgy èrtettem mint sokan csinàljàk hogy ezt ide kötöm azt oda,itt-ott blankolgatok forrasztàs nèlkül ès kèsz. Műszerész,vagy èpp hozzàèrtő személy elhiszem hogy tud csodàt művelni. Az a kèrdès hogy megéri-e a fàradtsàgot ès költsèget. Szemèly szerint megvagyok a gyàri teljesitmènnyel is elégedve ès gondolom màsok is.
-
tajcsi
őstag
válasz
Narasim #12569 üzenetére
Uh, elértettük egymást. Szóval engem az érdekel, hogy a jbl rendszer önmagában jobb e mint a szénné tuningolt hangkártya+z5500+tuning pod.
Gondolom, egy ilyen komplett jbl rendszert nem kötnék össze semmilyen logi cuccal, függetlenül attól, hogy a z5500 mennyire jó. jbl-től már csak egy lépés és bose-m lesz
Azt számolom, hogy ha pl sikerülne megvenni a jbl rendszert, az mennyivel lenne jobb mint a tuning z5500 rendszer. Jah, a jbl-hez ugye nem kell erősítő?
-
bzoley
veterán
válasz
Narasim #12556 üzenetére
Egy hangszóró ne legyen már üzleti titok! Vagy ha mégis, akkor tartsa meg magának, ne jöjjön ide vele dicsekedni. Ebben a formában - főleg egy fórumon - ez tisztességtelen, ízléstelen. Az rendben, hogy segít másnak a beszerzésben, átépítésben, de az, hogy jó pénzért elárulom a titkot, azt nem üzletnek hívják.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Narasim #12426 üzenetére
Állítólag a Bohemian Rhapsody is kiváló erre, mert nagyon magastól egészen mélyig minden van benne.
Egy másik Audiophájl. (Audiophile fájl
): [link] - Killing Me Softly
Múltkorában töltöttem le egy tömörítetlen albumot (200-250 MB/track), de annyival nincs szebb hangja átlagos rendszereken (mondjuk ~350.000,-Ft-ig), mint amennyivel nagyobb a fájl a "szokásos" 30-40 megás .flac-eknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256 Gb
- GIGABYTE AORUS GAMER LAPTOP /// i7 13700H /// 32 GB DDR5 /// RTX 4080 12 GB /// 1TB NVME
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ASUS Dual GTX 1660 SUPER OC 6GB DDR6 Videokártya!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest