Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
semetka
őstag
-
semetka
őstag
Persze megértem. Alattunk is volt régebben csecsemő és akkor megbeszéltük velük mikor van fent és akkor odacsavarhattam. Én sem hallgatnám fullon mikor alszik.
Mennyire vagyok megelégedve? Teljesen. Nem számítottam ilyen jóra. Filmeknél nagyon jó a térhatás, a basszus az feles álláson is tökéletes élményt nyújt. Zenére is kiváló, a közép és magastartomány nagyon rendben van. ( Zenére amúgy a sztereó a legjobb, ezzel én is egyetértek mert van hifim is de azért ezzel is nagyon jó zenét hallgatni.) Az árát simán megéri, örülök hogy van kisebb pénztárcás embereknek is ilyen korrekt hangfalszett. -
semetka
őstag
Megjött a cucc. Nem is tudom hol kezdjem....
Olyan kicsit dobozba jött hogy csak néztem, jól ki volt használva a hely benne. Utánna jött egy kis dugdosás meg beállítás.
Eszméltlen milyen erő van benne. A basszus csak félig van feltekerve mert maxon sztem sok a mély, magas és középhangok tökéletesek, nagyon szépen szól. Ha sztereón csatlakoztam rá akkor a 3D sztereó funkció kapcsol be ami sztem nagyon jó lett. Hasonló mint az x-540 mátrix módja de annál jobb sokkal. Ilyenkor a két első és a center nyomja a zenét + az énekes hangját a hátsók meg csak a zenét. Hangerő az nagyon szépen adagolható eddig még csak félig tekertem fel de már ott nagyon szól, nem tudom maxxon hogy szólna.
Na ennyit a beszámolóról, remélem más is vesz majd ilyen rendszert. -
semetka
őstag
Sziasztok.
Gondoltam nyitok ennek a hangrendszernek is egy topikot, itt ki lehet vesézni. Esetleg van aki hallotta már szólni? Nekem kedden jön meg, utánna tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Robotporszívók
- Autós topik
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest