Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgabee
csendes tag
válasz
Gabson730
üzenetére
Mivel a zenék 2.1-ben szólnak, abból még a legdrágább hangrendszer sem csinál 5.1-et.
Bár nekem szól a két hátsó is, de az csak olyan "karaoke" üzemmódban és nagyon halkan.
Persze az alaplapi hangkártyadriveremen be tudom állítani, hogy ott is az első kettőbe menő hangok szóljanak...
-
djgabee
csendes tag
válasz
Gabson730
üzenetére
Mivel nekem a GIGABYTE alaplapomhoz beépített hangkártya is van, ami 7.1-es, tehát be lehet kötni, miért ne? Aztán a kezelőfelületen úgy állítod be magadnak, ahogy akarod.
Csinálhatod azt is, hogy veszel külön-külön hangszórókat és azokat összerakod egy 7.1-é.Nekem így 2 mini-jack kihasználatlan. (5.1-el...)

-
djgabee
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- PR-Telecom
- Posta, csomagküldés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eGPU tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Jackson elektromos gitár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest