Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Dzsordzs légyszíves tedd fel a kérdésed A nagy kormányos topikunkban. Köszi.
-
Dzsordzs
csendes tag
Sziasztok!
Nem régiben raktam fel a gépemre a Windows 7 64bites verzióját és kormányommal szerettem volna játszani, de sajnos nem igazán sikerült driver hiba miatt. A kormány ami van nekem azt hiszem 2004es évjáratú, vagy 8 féle Logitech Gaming Sowftvare drivert-t kipróbáltam, de nem tudtam megfelelően használni. Megpróbáltam azzal, amit alapból adtak hozzá, de azzal se jártam sikerrel. Mindegyik driver teljesen szépen feltelepült még be is tudtam kalibrálni a pedálokat és a kormányt is, de amikor beléptem a játékba, és ahol fel illetve le lehet mozogni a nyilakkal, azon a ponton teljesen begagyult. A kurzor folyamatosan lefelé tart, csak úgy lehet fellépni a menüben ha nyomom az egyik pedált, de ha elengedem egyből lemegy a menü aljára. Az 5.02 és stb verzióknál a ReadMe-be volt beleírva, hogy az én kormányomat nem támogatja az adott driver, ezt kb a 4. driver próba után olvastam el. (Természetesen 64bites drivereket szedtem le!)
Ha valaki tudna valami drivert vagy segítséget adni, az nagyon jó lenne, mert nem szeretném ezt a jó kis kormányt "kukába" dobni.
Köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- általános iskolai rendszergazda
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3509, 100% Akkumulátor
- Nitro AN515-45 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest