- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
Dzsordzs
csendes tag
Sziasztok!
Nem régiben raktam fel a gépemre a Windows 7 64bites verzióját és kormányommal szerettem volna játszani, de sajnos nem igazán sikerült driver hiba miatt. A kormány ami van nekem azt hiszem 2004es évjáratú, vagy 8 féle Logitech Gaming Sowftvare drivert-t kipróbáltam, de nem tudtam megfelelően használni. Megpróbáltam azzal, amit alapból adtak hozzá, de azzal se jártam sikerrel. Mindegyik driver teljesen szépen feltelepült még be is tudtam kalibrálni a pedálokat és a kormányt is, de amikor beléptem a játékba, és ahol fel illetve le lehet mozogni a nyilakkal, azon a ponton teljesen begagyult. A kurzor folyamatosan lefelé tart, csak úgy lehet fellépni a menüben ha nyomom az egyik pedált, de ha elengedem egyből lemegy a menü aljára. Az 5.02 és stb verzióknál a ReadMe-be volt beleírva, hogy az én kormányomat nem támogatja az adott driver, ezt kb a 4. driver próba után olvastam el. (Természetesen 64bites drivereket szedtem le!)
Ha valaki tudna valami drivert vagy segítséget adni, az nagyon jó lenne, mert nem szeretném ezt a jó kis kormányt "kukába" dobni.
Köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Építő/felújító topik
- Filmvilág
- Parfüm topik
- Hegesztés topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest