Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dave93

őstag

válasz dave93 #570 üzenetére

Na gyerekek x-530 lett a vége.
    Kis segítség azoknak akik x-530 vagy x-540 vásárlását tervezik:
    Végigolvastam a topicot, x-530 és x-540 között gondolkoztam. Az x-530 mindenkinek nagyon tetszik, nagyon jókat írnak róla a tulajok, annak ellenére, hogy ismert típushibái a rádiózás illetve a "pukkanás".
    Az x-540 tulajok véleménye számomra nem volt elég meggyőző: Még itt, az x-530 topicban olyanokat olvastam, hogy "brutális, szétesik a ház, eszméletlen jó, ennyi pénzért hihetetlen jó" addig az x-540-nél: "Hát mit mondjak nem rossz, nagyon jól szól, tetszik". Lehet csak én fogom fel így, de számomra az X-530 tulajok írásai meggyőzőbbek voltak. :D
    Ebben a topicban olvastam egy olyan véleményt is aki mind a kettőt kipróbálta és minőségre az x-530 volt a meggyőzőbb.
    Összegezve én x-530at vettem, nem bántam meg, én is csak annyit tudok mondani hogy iszonyat jó, a mélynyomó brutális, a hangok gyönyörűek. A típushibák nálam eddig nem jelentkeztek igaz 2 napja van még csak meg. Számomra ez a típus formatervezettebbnek is tűnt, én mellette döntöttem, de biztos vagyok benne, hogy aki x-540et vesz se jár rosszul.

:R :R

Új hozzászólás Aktív témák